bucket list

lainahöyhenissä

 

tässäpä se komeilee (ja nimenomaan vain tässä, koska en ole onnistunut saamaan käpäliini vielä ehtaa tavaraa) - uusi laukkuni. Mansur Gavrielin pelkistetty bucket bag on laukkujumalien vastaus pitkittyneeseen täydellisen laukun kaipuuseeni.

mielestäni parahultaisimmillaan laukku on tyylikäs, huoleton kantaa, kätevä käytössä ja aikaa kestävä. mistä syystä pidän erityisesti bucket- mallisista laukuista, mutta  Alexander Wangin Diegon jälkeen ei mikään ole oikein säväyttänyt. tämä Mansur Gavriel sen sijaan on viimeistä piirtoa myöden nappisuoritus.

kyseinen malli myytiin todella sähäkästi loppuun, mutta uusi satsi on tulossa merkin verkkokauppaan  joulukuussa. eli ihan just kohta!

vielä kun osaisi päättää ottaako suuremman vai pienemmän mallin. onko kukaan päässyt mallailemaan laukkua tosielämässä ja näin ollen osaisi antaa neuvoja koon suhteen?

translation// the only thing on my christmas wishlist - Mansur Gavriel bucket bag.

Kommentit

inke

Mulla on toi isompi musta-kultaisena ja se on ihan täydellisen kokoinen, jos etsii sellaista "päivälaukkua". Pienempi oli mun mielestä aika pikkuinen ja enemmän sellaiseen "puhelin-ja-avaimet" -tarpeeseen.

Summa summarum: rakastan ja suosittelen! Meillä on kyllä niin samis laukkumaku! :D

Piret
lainahöyhenissä

 On vai!! Voi mahtavuutta - ja ihana kuulla että laukku on just niin hyvä kun osasin ajatellakin. Elikkä isompi it is - luotan sanaasi :)

 

ingis8
Haalistunut karttapallo

Mä NIIN rakastan tuollaisia laukkuja, jotka ovat "pussimaisia" eikä tylsän suorakulmaisia mutta kuitenkin siistejä, eikä "pusseja" :) spot on!

inke

Jes jes! Sattui olemaan tässä pöydällä vierekkäin viivottimen kanssa, joten otin vielä karkeat mitat: 
laukkuosa on 30 cm korkea ja pohja noin 23 cm leveä. 

Yksi kamu kommentoi laukun olevan paljon "kovempi" kuin mitä uskalsi kuvista odottaa, tämä siis hyvässä mielessä. Laukku on uutena ihan napakka nahkapönttö, nyt parin kuukauden käytön jälkeen alkaa hieman pehmetä mutta yleisilme on ehdottomasti jämäkkä eikä pussukka.

Mainittakoon vielä, että laukku todella on bucket bag - mulla aukesi vahingossa vesipullon korkki ja pari desiä vettä kyllä pysyi laukun pohjalla aivan kuin ämpärissä :D

M.
Avec Mari

Eikä! Mullakin joukuun wish listalla!!

Kommentoi