b/w

lainahöyhenissä

 

varma kevään merkki - Piret skarppaa asukuvissa. kyllä tämä tästä kuulkaa taas alkaa rullaamaan omalla painollaan, kun pahin kaamosaika on vihdoin selätetty.

tahdoin heti korkata asukuvakauden uusilla Niken tossuilla ja Marantin nahkahousuilla, ja voi pieksut sentään kuinka on molemmat täyden kympin vaatekappaleita. en olisi koskaan - rasti seinään - koskaan kuvitellut käyskenteleväni valkoisissa nahkahousuissa, mutta tässä sitä hypetetään lederhoseneita ihan sata lasissa.

Game of Thrones - takiksi mieheni nokkelasti tituleeraama liehuhelma on viime vuotinen löytö UFFin tasarahapäiviltä 4 eurolla.

PS. ekasta kuvasta juolahti vielä  mieleen - pitäisikö leikkauttaa pitkähkö polkka??

 

translation// wearing Isabel Marant pour h&m leatherpants, MKA for Bik Bok sweater, trifted coat, Marc by Marc Jacobs watch, vintage belt and Nike Roshe sneakers. 

 

 

Kommentit

Huugo (Ei varmistettu)

Oi sinun tyyliäsi on ilo katsella, niket ja nahka mätsää vallan mainiosti! Vieläkö sinulla on ne miu miun lintukenkä kaunokaiset? Niiden ansiosta aikoinaan lankesin blogisi pauloihin !

Piret
lainahöyhenissä

oi kiitos kovasti !! eipä ole Miu Miun kyyhkykenkiä enää - myin ne noin vuosi sitten, kun en niitä raaskinut käyttää. hääkengiksi ilmeisesti menivät jollekin onnekkaalle :)

Mukavaa viikkoa ja kiitos terveisistä :D

PlaceForDreams (Ei varmistettu) http://placefordreams.blogspot.fi

Ihana asu ja niin ihana blogi <3 Juuri "long bob" polkan leikanneena, suosittelen :))

Kommentoi