chalkboard

lainahöyhenissä

 

viime maanantain huutokaupassa silmiini äkkäsi muovinen peuranpäänaulakko. eipä löytynyt paljoa kilpahuutajia monen silmään järkyttävälle muovikapineelle -  itselleni naulakko taas oli ihan must have kamaa.

sarvinaulakko sinetöi haaveeni liitutaulusoirosta eteisen seinässä. päädyin testaamaan minimanista löytynyttä liitutaulutarraa, sillä liitutaulumaali on sen verta sotkevaa että siistin alueen rajaaminen seinään olisi sula mahdottomuus.  tarra oli muutoinkin  juuri passelin levyistä, ja liimapinta juuri sen verta nasakka, että tarra pysyy seinässä, muttei poistettaessa jätä jälkiä.

 

 

sitten vaan mustaa maalia sarviin, liitutaulutarra seinään ja sarvet paikoilleen. vielä kun kiinnitin maalatun sarvipään liitutauluun karhunteipillä, ei projekti aiheuttanut minkäänlaisia pysyviä jälkiä vastamaalattuihin seiniin. riemuvoitto sanoisin.

tarkkasilmäisimmät ehkä huomaa myös, että toinenkin eteisen ovi sai mustan maalin pintaansa.

translation// last weekends diy chalkboard project. pretty pleased with the result.

Kommentit

Aurora P (Ei varmistettu) http://auroranhenkarit.costume.fi

Aivan törkeän hieno!! Mua niin kiukuttaa että poikaystävä kammoksuu kaikenlaisia sarvia, kalloja ja eläimen muotoisia esineitä, että tuokin jää vain haaveeksi :/ Kuten tämäkin, pitkäaikainen unelmani... http://www.moooi.com/products/horse-lamp

LaLau (Ei varmistettu)

Voi mielettömyys miten hieno! Ei olis itellekkään välttämättä tullut mieleen että tommosesta muovihirviöstä saa jotain noin upeeta väkerrettyä. :D Sulla on kyllä silmää. Missä huutokaupassa käyt? Pitäis ehkä itsekkin joskus uskaltaa. :)

Kkiira (Ei varmistettu) http://www.kkiiras-memories.blogspot.fi

Oih ihanan näköinen kokonaisuus. Itsekin tykkään kovasti noista sarvipäistä. Ihanan raikas eteinen, mutta silti niin skarppi! Kateellinen olen ;>

Vierailija (Ei varmistettu) http://nude.costume.fi/

Wau! Uskomattoman hieno! Hmm mitähän opiskelija-asuntosäätiö sanois, jos tekisin samanlaisen ;)

- Erika
http://nude.costume.fi/

Vierailija (Ei varmistettu)

tyhmä kysymys mutta saako tosiaan ihminen itse maalata ovensa? luulin että ei.

Piret
lainahöyhenissä

Aurora: Kyllä täälläkin alkuun kuului soraääniä, että pitääkö noita elukoiden kalloja olla joka saatanan paikassa - nyt ne on jo vähän kuin koko kodin "juttu". Tuo hevoslamppu on varsinkin näin hevostytölle äärettömän kova pala, mutta onneksi ei ole varmaan ever niin isoa asuntoa, minne se järkevästi edes mahtuisi :) 

LaLau: Hah, näkisit kanssaihmisten ilmeet kun posmennan suu vaahdossa muovinaulakko kädessä että "miten makee tästä tulee kun vähän vaan maalaa ja törkkää seinään kiinni ja..." :D KÄyn Kintauden nuorisoseuran talolla järjestettävässä huutokaupassa. 

ModernEko: kiitos Riina :D

Kkiira: kiitos kauniista sanoista :) 

Erika: Kyllähän sä tollasen voit toteuttaa kun ei jää mitään jälkiä seinään !! Vähän sama kuin julisten ripustais ;) 

Vierailija:  Tyhmä vastaus - eipä niitä kukaan muukaan tule maalaamaan. Taloyhtiön sanavalta loppuu omistusasunnon ulko-oveen, ja kun kysymyksessä on saneerattu -26 vuonna valmistunut talo, ei vanhoja peiliovia voi jättää alkuperäiseenkään kuuntoonsa. Kysymyksessä ei ole ns. uudistuotannon tehdasvalkeat ovet, mitkä olisi ihan idioottimaista ylipäätään maalata. Nämä vanhat ovet on oma lukunsa. 

Käytimme ensin ovet maalaamossa, missä ne hiottiin vanhasta lyijymaalista, paklattiin, hiottiin ja maalattiin maalarinvalkoisiksi. Paikoilleen asettelun jälkeen tuli vain sellainen fiilis, että eteisen ovet on saatava mustiksi. 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana asunto! Oot kyllä mestari tuunaaja ja mielikuvituksellinen sisustaja!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei tarttuuko tuohon liitutauluun myös magneetit? Jos tarttuu niin olis ihan täydellinen mulle!

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: Kiiitos kovasti !! :)

Vierailija:  eipä taida tarttua - magneettimaali olisi varmaan ainoa vaihtoehto :(

Iina-Maria (Ei varmistettu) http://hellostranger-maria.blogspot.fi

Mielettömän hieno!!

Taas yksi vierailija (Ei varmistettu)

asunnon ulko-ovi on taloyhtiön omaisuutta, eli sille ei saa tehdä mitään - edes kunnostaa - ilman taloyhtiön lupaa, mutta nämä huoneiden väliovet, mistä tässäkin on kyse, ovat eri juttu. se on ihan piretin oma asia mitä niille tekee, vaikka maalaisi neonvihreäksi tai heittäsi vesilintua!! eri juttu tietty, jos rakennus on museoviraston suojelema sisältä, niin sitten ei saa tehdä mitään muutakaan asunnossa ilman museoviraston lupaa, mutta tämä rakennus tuskin on sellainen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Uusi kotinne on todella kaunis, eteinen on ihan mieletön ! Me like :)

Vierailija (Ei varmistettu)

upea!

Vierailija (Ei varmistettu)

Millä maalilla musta ovi on maalattu? Kaunista! <3

Kommentoi