citrus

lainahöyhenissä

 

hymähdin itsekseni kun huomasin jakkuni olevan tismalleen samanvärinen kun tietyömiesten huomioliivit. jotenkin takin kirkuva neonväri ei taaskaan välity kuvista, vaan väri näyttää pikemminkin hienostuneen vaaleankeltaiselta. 

ääh. ja sukkahousut näyttää niin tunkkaiselta että heikottaa. mutta eipä voi muuta kaltaiseni kanankoipi kun kintut vielä pakkasten jäljiltä. itseruskettavia en ole koskaan uskaltanut edes lähestyä harhakuvien johdosta siitä, ettei niillä voi saada aikaan muuta kun länttejä sormienväliin ja kasvoihin - taidan olla pahemman kerran väärässä ? 

translation// too bad you wont be able to see the stunning neon shade of this jacket in these pics - it looks like sophisticated pale yellow instead of the fluro colour. wearing with Stylestalker shirt and skirt, Zara heels & YSL ring.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN CLICK CLICK // Instagram @Pirett // FACEBOOK

 

Kommentit

Iina-Maria (Ei varmistettu)

Heii very cool tuo jakku! Ja hälläväliä vaikka olisi saman värinen kuin työmiesten huomioliivit, kunhan ei näytä sellaiselta. ;-)

Ja tuohon kanankoipiaiheeseen liittyen: Olen itse yksi kalkkilaivan kapteeni. Hyvällä tuurilla loppukesästä iho on vähän muuttanut väriä, mutta yleensä sen verran vähän, ettei muiden ruskettuineiden kavereiden vieressä minun värinvaihdosta edes huomaa. Minä siis kuulun niihin suomalaisiin, jotka lähinnä palavat ja henkilökohtaisesti myös pisamoidun auringosta.
Mulla on kauhukokemuksia itseruskettavista teinivuosien osalta. MUTTA! Tänä keväänä päätin, että shortsi-/hamekauden alkaessa mä en muuten ole lumen valkoinen, joten tein hieman taustatutkimusta (eli googletin...) ja etsin tietoa hyvistä itseruskettavista. Lopulta päädyin ostamaan Piz Buin merkkistä ruskettavaa lotionia ja olen todennut tämän erittäin hyväksi! Purkista saa säädettyä vaaleasta tummaan rusketuksen sävyn. Itse aloitin ihan vaaleimmasta. Ensin tietysti kuorin ihon, sitten levitin rasvan huolellisesti ja pesin kädet hyvin. Ensimmäisen rasvauskerran jälkeen värieroa ei huomannut, mutta kolmannen kerran jälkeen huomasi jo vallan hyvin. Jopa kuntosalilla mun päivettyminen huomattiin. Ja siis rusketus/päivetys on luonnollisen näköinen eikä ollenkaan oranssi, kuten aika usein purkkirusketus tuppaa olemaan. Ja tosiaan tuo kyseinen rasva sopii erittäin hyvin meille valkohipiäisillekin, kun rusketusta pystyy syventämään asteittain ja hyvin levitettynä ei jää läikkiä. :-)
Kokeile ihmeessä, jos haluat vähän väriä pintaan!

Kannattaa kokeilla alla olevaa. Tulee kaunis ja kevyt rusketus :) :

http://www.lumene.com/fi/tuotteet/aurinko/itseruskettavat/natural-bronze-itseruskettava-vaahto

Nata (Ei varmistettu)

neonvärit saa näkymään kuvassa kun alivalottaa reilulla kädellä. itse painin saman ongelman kanssa kuvatessani vansin tossujani. onneks jarski on meistä se valokuvaaja :D hyvältä näyttää!

Mikaela (Ei varmistettu)

Kiitti Iina-Maria vinkistä! MUTTA, miksemme saisi näyttää kauniin vaaleaa ihoamme? Sehän on hieno! Hieroo vaan sääriin jotain kuultohohtomeikkiä jos on epävarma olo.. Väritkin oikeen loistavan supervaaleaa ihoa vasten ja näyttää raikkaalta!

Piret
lainahöyhenissä

Perää on kyllä Mikaelakin kommentissa. Maailmalla vaaleaa ihoa pidetään auttamattomasti kauniimpana kuin auringossa paahdettua. muttamutta, itse mielin kevyttä päivetystä hipiälleni aina kesän tullen. niin se vaan menee :)

kiitos vinkeistänne ! laitan korvantaakse :)

A's Fashion Files (Ei varmistettu)

Love your yellow jacket!! It's so cute!
and thanks so much for the comment on my blog! Would you like to follow each other?

:)
Allison
afashionfiles.blogspot.com

Kommentoi