clearance // huuto.net

lainahöyhenissä

 

 

komeroiden läpikäynti ajoi radikaaleihin ratkaisuihin - lisäsin juuri huuto.nettiin muutaman kohteen, joista ajattelin vinkata teille. huudettavana mm. vintage Chanel, Acnen Admire bootsit ja iiiiik - ne jumalaisen kauniit Miu Miun kyyhkykengät

käykäähän kurkkimassa, jos löytyisi jotain omaan komeroon. 

kohteisiin TÄSTÄ 

Kommentit

Iina-Maria (Ei varmistettu) http://hellostranger-maria.blogspot.fi

JÖSSES MITEN VOIT MYYDÄ TUOLLAISIA HELMIÄ POIS? En mä pystyisi ikinä koskaan luopumaan noista... :o

HeidiF
Fancyrunway

Oih! Tekisi mieli huutaa Chanel, miten raaskit luopua?

Piret
lainahöyhenissä

Iina-Maria ja HeidiF: no mä tiedän - huutakaa nyt äkkiä ja antakaa näille hyvä koti. sääliksi käy kun vaan kaapissa pönöttävät. 

mä en kyllä nyt harkinnut tätä ihan loppuun asti.. :D

Ajastaika

Voi ja oi, miksei sun jalka oo paria numeroa suurempi??! Mä ostaisin heti nuo Miu Miut hääkengikseni, mutta ei mun 39:n suksia sais noihin tungettua vaikka kuinka yrittäis... Snif.

jennyj (Ei varmistettu)

Miksi ihmeessä sä myyt Chanelin, kun toi on niin klassikko! Vai olikos sulla jokin toinenki Chanelin laukku? Mistä vintage kaunokainen on hankittu?
ps. Olisit laittanut nää Ebayhin myyntiin, olisit varmasti saanut myytyä kaiken, ja vielä korkeemmalla hinnalla ! Good stuff xx

Piret
lainahöyhenissä

Jose: ääääh voi surku. ne tahtooo naimisiiin ;) 

jennyJ: kaapissa seisoo myös Chanelin 2.55 joten tästä olen valmis luopumaan :) surku jättää upeaa laukkua pölyyntymään, jos se voisi tuoda jollekin suuuurta iloa. Laukku on ostettu Milanosta vintageliikkeestä. 

Ebayssa olisi varmasti saanut paremman hinnan, mutta ajattelin kokeilla täällä ensin :) 

ArjaE (Ei varmistettu)

Ajattelin pistää tarjousta tuonne huutonetin puolelle, mutta ajattelin ensin tätä kautta kysäistä, oletko tarkistuttanut laukun aitouden? Selustan turvaamisen merkeissä kyselen. :)

Kommentoi