cocoon coat

lainahöyhenissä
 


palataanpa arkeen jo pikkuhiljaa, vaikka vähän vaikealta kieltämättä tuntuu - c`moon ylihuomenna on jo perjantai !


muutama viikko takaperin otetussa asukuvassa fokuksessa on ihana uusi valkoinen cocoon takki. suomennetaanko tämä sitten kotelotakki vai tyydytäänkö kuitenkin  suosiolla käyttämään ihan vain termiä rotsi, tai takki, ilman mitään etuliitteitä.


kiitokset vielä kaikista kauniista kommenteista pääsiäisemännän ruusutukasta ja muutoinkin dramaattisesta lookista  - lämmittivät kovasti mieltäni.


translation// back in normal life after all that easter glam. wearing new cocoon coat from zara, with blue discopants and vintage boots.


 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! :) hei oisko mahdollista saada vielä erikseen postaus noista american apparellin disco pantseista, josta ne näkyis kuvissa vielä vähän paremmin? ois loistavaa! oon ite harkinnut niiden ostamista kans, mut mietityttää että näyttääkö ne liian legginseilta tai voiko pitää ihan housujen tyyliin. varsinkin täytyy harkita muutamaan kertaan ostamista, kun olisivat vähän tyyriit pelkkään legginssikäyttöön. niin ja pitääkö nettisivujen koot ja kuvat suh koht hyvin paikkansa? :) sulla ainakin noi discopöksyt näyttää kyllä hyvältä!

Vierailija (Ei varmistettu)

haluan tuon alexan!! miksei tuota kuosia enää löydy mistään:( upealta näytät kuten aina:)

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: Kiitos !! Voisin vaikka luvatakin discopants postauksen ! Itse ainakin käytän housuja ihan housuina - ovat todella napakkaa ja paksua materiaalia, minkä vuoksi en ainakaan itse saa niistä millään muotoa legginsvibaa. Housuissa on myös takataskut, mikä vähentää trikoofiilistä :) Omani ovat kokoa XS, enkä ole normaalisti housuissa xs kokoa. S koko jäi polvitaipeista turhan väljäksi, mutta housut antavat mielettömästi periksi, joten pienempää kokoon saan vähän väkisin ahtaa itsensä, mutta antavat hienosti periksi !

Vierailija: Etkä ole varmasti ainut !! Itsekin vähän ihmettelen, miksei tätä ensimmäisen kauden leo-kuosia ole otettu uudestaan tuotantoon, mutta ehkä pitävät linjansa että kyseistä väriä oli saatavilla vaan tietty määrä. Omani on ilmeisesti Euroopan viimeinen, kun huutelin sen perään pitkin euroopan Mulmerry myymälöitä ja kaikkialta oli loppuunmyyty. Helsingin Mulberrysta saivat kolmannen yhteydenottokerran jälkeen haalittua jostain yhden käsiinsä - todennäköisesti peruuntunut varaus tms. 

ja kiitos kehuista hih :) 

Kommentoi