cosy stripes

lainahöyhenissä

 


lisää aarteita  miestenosastolta - täyspuuvillainen seilorijumpperi hupulla.


pidän itseäni hyvinkin naisellisena pukeutujana, mutta miesten puolelta tuntuu löytyvän niin konstailematonta kamaa että lähes poikkeuksetta teen löytöjä herrasväen rekeistä todennäköisemmin kuin naisten pitsein kyllästetyistä valikoimista. kanssasisaria ?  


translation// super cosy stripey jumper from JC. been buying mens clothes lately, should I be concerned ?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!

Kiva asu, olen seurannut blogiasi alusta saakka ja oli kiva yllätys, kun palasit takaisin blogimaailmaan.

Pieni parannusehdotus olisi, että enemmän selkeitä kuvia ja vähemmän iphone-kuvia, ne näyttää omaan silmään todella nuhjuiselle ja itseäni ainakin alkaa ärsyttämään jos blogissa on paljon heikkolaatuisia kuvia (näin parannusehdotuksena). Kiva juttu, että täällä on nykyään isommat kuvat :)

Kysymys: Joskus sinulla oli ilmeisesti Australiasta ostetut kireät housut, missä oli narut sivuilla, niin mikäköhän oli se nettiosoite mistä pystyi housuja tilaamaan? Muistan, että joskus löysin tämän osoitteen ja siellä oli paljon kivoja vaatteita, mutta nyt en enää muista ja löydä sitä, niin osaatko valoittaa minua?

Hyvää kesää sinulle!

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Aivan ihastuttavia kuvia! Ja yksi kanssasisar ilmoittautuu! :)

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: Hei, ja kiitos kommentistasi. Kuvat ovat aina olleet tärkein osa blogiani, ja niihin pyrin parhaani mukaan panostamaan. IPhone ja Instagram kuvat ovat tulleet mukaan yksinkertaisesti siitä syystä, että puhelin on aina mukana ja elämää on nopea sillä ikuistaa. Jos pelkästään hyvälaatuisia kuvia vaaditaan, tarkoittaa tämä usein myös päivitystahdin hidastumista - eikä sekään ole usean lukijan mieleen.

Mielestäni Insta- kuvat ovat pelkästään hauskoja ja tuovat lisäsävyä blogiin. Mutta sehän on jo selvää, ettei kaikkia voi miellyttää täysin ikinä :)

Ne nyörihousut on Stylestalkerin, vastaavia varmasti saa vielä mutta ei tuota aivan samaa  (snakebite leggings).  Brändin oma nettikauppa löytyy stylestalker.com

Tiina Rinkinen: Kiitos !! Eläköön miesten konstailematon muoti :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Tämä ensimmäinen vierailija vielä kirjoittelee ja kiittää nopeasta vastauksesta :) Unohdin kirjoittaa ensimmäiseen kysymykseen, että ilmeisesti vanhaa blogiasi Blogspotissa ei pysty enää lukemaan :( Tai kun siihen osoitteeseen menee niin se siirtyy parin sekunnin päästä takaisin tänne Lilyyn.. Onkohan mitään "vippaskonstia" päästä katsomaan vanhoja hienoja asukokonaisuuksiasi vanhasta blogistasi?

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: Bloggerissa on edelleen suoralinkkaus tänne, voisin sen kyllä oikeastaan ottaa poiskin jo :)

Vierailija (Ei varmistettu)

ihania kesäkuvia... näitä katsoessa tulee ihan kesäfiilis, taitaa ulkonakin ihan kivasti siltä näyttää :)
luulenpa, että ekaa kertaa tulee kommentoitua sulle, mutta siis olen lukenut jo pitkään... tykkään! aurinkoista päivää xx
-Katja

katwalkblog.blogspot.com

J. (Ei varmistettu)

Lovely photos ! I really like the outfit :)

http://showponyblog.blogspot.com.au/

vierailija (Ei varmistettu)

Voi kyllä, ihan naisen näköinen nainen olen mutta miestenosastolta löytää kivoja neuleita,koruja ja t-paitoja (joita sitten vähän leikkelen sopivammaksi).

Piret
lainahöyhenissä

Katja : Kiitos ! Voi miten ihanaa kuulla lukijoiden terveisiä :)

J. Thanks dear xx

Vierailija: Juuri näin !! nyt puhut asiaa :)

reetta v. (Ei varmistettu)

Minä ainakin kierrän ostoksilla sekä miesten että naisten osastot - parhaat neuleet löytyy aina miesten osastolta, mutta usein myös erittäin mielenkiintoisia asusteita. Raitapaita näyttää hyvältä!

xx
reetta v.
reettavee.blogspot.com

lavli (Ei varmistettu)

Miesten villapaidat ja slim fit kauluspaidat ovat ihan parhaita, usein materiaalitkin on parempia. Mulla on vähän harkinnassa josko kävisin koklailemassa ihan oikeitaoikeita boyfriend- farkkuja miesten osastolta...

Kommentoi