denim`n stripes

lainahöyhenissä

 

kiistaton kevään merkki - blogissa lisääntyvät asukuvat.  rönsyilevä luonnonvalo houkuttelee jo aika mukavasti pukeutumaan muuhunkin kuin talviparkaan ja jameksiin.

ajatus raitapaidan ja denimpaidan pukemisesta päällekäin kumpusi alunperin vilustumisen pelosta. kerrospukeutuminen on itselle paras keino välttyä liian heppoisilta asuilta vallitsevaan ilmastoon nähden ja tällä kertaa lopputulos näyttää jopa sopivan harkitulta.

joko siellä on pääsiäistunnelmat katossa ?

translation// wearing AA riding pants with h&m shirt, 2ndhand denim shirt, Chanel bag, 2ndhand coat and rayBan shades.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana asukokonaisuus!

Maikuli (Ei varmistettu)

Mistä toi raitapaita on? ihan mun paita. Lauri tosin sanos että taas mustavalkoraitaa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Raikas asukokonaisuus, mutta silmäni jumittuivat erityisesti nilkkureihin, - ovat juuri sellaiset joita olen metsästänyt! Mistä moiset? :) Ps. Hyvää Pääsiäistä, ruokapostauksia odotellen.. :)

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: kiitos kaunis :)

Maikuli: toi on h&m:n nettikaupasta - myyty tosin loppuun aikaa sitten :( sain asiakaspalvelun mukaan viimeisen S koon, ja nyt paitaa ei ole enää nettikaupassa ollenkaan. Tätä ei tullut esim. JKL.n hm:lle ollenkaan.

Vierailija:  kengät on ihanat - todellinen löytö Dinskosta parilla kympillä ja ovat ehtaa nahkaa.  parempi kuva kengistä tämän linkin kautta http://www.lily.fi/juttu/newbies-0

 

Takki on kaikessa classisuudessaan ihana.

Nimim. Marokkolainen lammaspata uunissa ( se pääsiäisestä )

Inka the vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä kokonaisuus ja tuo takki <3 aijai!

Kommentoi