details

lainahöyhenissä

 

kamat on vielä sen verta hujanhajan, että paljastelen teille vain pieniä paloja kodista. ja totuushan on se, että keittiöstä puuttuu vielä vetimien lisäksi ainakin alasokkelit ja muutama ovi..

valkoiseksi maalattu puulattia vetää helposti liian romanttiseksi koko asunnon fiiliksen, joten tässä on vietetty tovi jos toinenkin miettimällä miten asuntoon saadaan särmää valkoisuutta taittamaan. eteisen yltiövalkoisuus rikottiin maalaamalla etuovi väliovineen mustaksi ja lopputuloksesta tuli samperin makee. 

ps. alakuvassa vihdoin saapuneet  sohvatyynyt - etenkin tuo suuri vaaleanharmaa tyyny iski mieltymyskeskukseen kovasti.  

translation// few details from our home. 

Kommentit

Valentine

Itse oon miettinyt lattian suhteen samaa. Ollaan just tekemässä kauppoja uudesta asunnosta - tai no oikeesti yli 100 vuotta vanhasta, ja tarkoitus on kaivaa laminaattien alta vanhat lankkulattiat esiin. Oon mieltynyt valkoiseksi maalaamiseen läpikuultavalla käsittelyn sijaan, mutta koska sekä seinät että suurin osa huonekaluistakin tulee olemaan valkoisia, mietin että onks se jo liikaa. Hmm.. Tekisitkö toisella lailla jos saisit valita nyt kun olet nähnyt lopputuloksen?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä sohvatyynyt ovat peräisin? Huomasin, että Ellos myy kyseisen merkin kodin tuotteita, mutta tuollaista huopaista (?) tyynyä ei Elloksen sivuilla näkynyt.

Anne Malia (Ei varmistettu)

Niin hyvältä näyttää kaikki palaset joita olet kotoanne vilauttanut. Tykkään sekoitellusta sisustuksesta, josta löytyy kaikkea jännittävää :)
Musta ovi on ihan mieletön! Pähkäilen itsekin hiukan vähän liian valkoisen kodin kanssa, jotain tartteis tehdä, että tulis nimenomaan sitä särmää.

Piret
lainahöyhenissä

Valentine: En mä kyllä siltikään valitsisi toinen. Valkoinen puulattia on NIIN kaunis, että en osaisi ainakaan tähän asuntoon edes ajatella muuta. Lattia lisäksi elää ihanasti, suurin narina on kiritty ennen maalausta, mutta pientä nitkettä kuuluu aina silloin tällöin :) 

Vierailija: tyynyt on Ellokselta !! mutta tilasin ne jo 1,5kk sitten, ja sain vasta nyt. ilmeisesti marco polon tuotteiden saatavuuden kanssa hieman takkuili ? 

Anne Malia: hah tänne on juu kertynyt vaikka ja mitä kirppareilta ja huutokaupoista. Tuo valkoisuuden liiallisuus on hieman pulmallista kyllä - onhan se kaunista juu, mutta täysvalkoinen on ainakin omaan silmään helposti kovin hengetön. Katsotaan mitä tästä vielä tulee :) 

Piret
lainahöyhenissä

äh, siis en valitsisi toisin :) 

(Ei varmistettu)

Ihana tuo ulko-ovi!! Antoiko taloyhtiö tosiaan luvan maalata sen?? Itsekin haluaisin maalata ovemme, mutta kun se on taloyhtiön omaisuutta niin ei heru lupia edes sisäpuolen maalaamiseen. :( No onneksi on edes väliovi jolla sen saa piiloon.

Valentine

Lankkulattiassa maalattu valkoinen on kyllä ehdottomasti kaunein, varsinkin kun kyseessä on vanha lattia, jolloin lankkujen välit oikeesti näkyy eikä tulos ole turhan tasainen. Mä viehdyin myös ihan perus männynväriseen lakattuun, mutta se on kyllä vähän turhan extreme-meininkiä omaa kotia ajatellen. Valkoisuutta voi sitten taittaa matoilla ja muilla jutskilla ettei iske lumisokeus.

Toi narina onkin luku sinänsä. Vanha omistaja kertoi että laittoi laminaatin lankkujen päälle mm. sen takia kun lankut narisi niiiin paljon. Tosin vanhan talon henkeen kyllä kuuluu pienet narinat ja tutinat. Ja heh, kyllähän se on tunnustettava että tässä asiassa esteettisyys ajaa kirkkaasti pienen käytännönhaitan ohi. :D

 

Kommentoi