elämää hulirumban jälkeen

äää111 (1 of 1)-131.jpg

 

melkoiset kaksi viikkoa takana.

olo on ollut kuin linkousohjelman jäljiltä, kun jännitys Suomen kaunein koti- ohjelman finaalijakson ja hevosen saapumisen jälkjeen viimein laukesi. en ehkä itse ymmärtänytkään, kuinka paljon molempia asioita jännitin, kunnes elefantinpainoinen stressikertymä laukesi harteilta ja olo oli todella epätodellinen – onnen ja väsymyksen sekainen. 

nyt alkaa onneksi ihanasti helpottaa, ja edessä siintävä joululoma tulee todelliseen tarpeeseen. 

hevosen mukanaan tuoma elämänmuutos on tuonut arkeen ajankäytöllisiä haasteita, ja elämä vaatii nykyisin pikkaisen enemmän suunnittelua kuin ennen. blogissakin usein nähdyt pitkät viikonloppuaamiaiset ovat vaihtuneet mikropuuroon – jos siihenkään – ja aamukuudelta alkaviin aamutalleihin tai muutoin vain tallille rientämiseen. 

blogini varmasti eheytyy taas pian entiseen päivitystahtiinsa, mutta nyt pieni hellitys jollain elämän osa-alueella on ollut niin tarpeen, että ajankäyttöä on nipistetty juuri blogin kirjoittamisesta. 

paljon riemua viikkoonne  ja stressitöntä joulunalusaikaa  toivottaen,

Tiiu Piret xx

 

667705A3-A917-4D31-AE7D-7D882CF496F3.JPG

528FE709-604A-449B-874D-005.JPG

CEF1FF64-889C-44A2-9BDE-076.JPG

 

Kommentit (3)
  1. Kiitos paljon! Tämä selvensi asiaa:)

  2. Hei, ihan asian ohi kysyisin mistä eteisesi kaunis, pyöreä peili on? Itsellä etsinnässä samanlainen, mutta tuntuu olevan haastavaa löytää riittävän isoa… Minkä kokoinen peilisi on ja millainen kiinnitys siinä on?

    1. Hei, peili on teetetty lasiliikkeesä eteisen penkkikalusteeseen mittasuhteiltaan sopivaksi. Halkaisija muistaakseni 130cm ja kiinnitys lasiliikkeen toimittamalla piilokiskolla joka jää täysin peilin taakse. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *