enemmän itsestä

lainahöyhenissä

 

ajattelin kertoa hieman itsestäni.

en ole tätä liioin blogissani harjoittanut - postaukset ovat keskittyneet enemmän visuaaliseen sisältöön ja jokapäiväisiin asioihin. kuitenkin, tuntuu reilulta jakaa edes jotain. etenkin kun ounastelen rakennusprojektin houkuttelevan joukkoomme myös uusia lukijoita. 

aloitetaan tärkeimmällä: nimeni on Tiiu. täällä blogissa käyttämäni Piret on järjestyksessään vasta toinen nimeni. blogin alkuajoilla tuntui luontevalta ottaa käyttöön juuri tämä jälkimäinen nimi  - kyllähän joku anonymiteetti oli sentään säilytettävä.

en omaa virolaisia sukujuuria, vaikka nimeni antaa näin ymmärtää. syntymäni aikoihin Virossa rellesti kuuluisa pankkiryöstäjä Raivo Roosna, jonka rikoskumppanin Piritan nimestä vanhempani viehättyivät siinä määrin, että tahtoivat nimetä tyttärensä hänen mukaansa. hyvä niin, pidän nimeäni erityisenä. 

asun Jyväskylässä. olen asunut koko ikäni, ja varmasti asun vielä pitkään. en kaipaa Helsinkiin, enkä muuallekaan. ehkä vanhana jonnekin lämpimään, mutta kaikki ajallaan. 

perhe ja ystävät on kaikki kaikessa. muutamalta pidemmältä Australian visiitiltäni olen aina päätynyt maitojunalla kotiin. koska perhe ja ikävä. 

ammatiltani olen asianajosihteeri. blogi on minulle ennen muuta mieluisa harrastus - toki myös pienimuotoinen sivutienesti. en osaa kuvitella bloggaavani täysipäiväisesti. pidän selkeistä työajoista, jotta voin suunnitella vapaa-aikani mahdollisimman tehokkaasti. jos olisin itse vastuussa työajoistani, olisi lopputulos varmasti vähintäänkin ihmisen loppuunpolttava. Lainahöyhenissä- blogia olen kirjoittanut kymmenisen vuotta. 

asun avopuolisoni ja Romaniasta adoptoidun Chloe koiran kanssa. toivon elämäämme terveyttä, ja lisää koiria. 

luontevimmin pukeudun kokomustaan. 

nuorena kilpailin esteratsastuksessa aina maajoukkuetasolle asti ja harkitsin muuttoa eurooppaan lajin perässä. ammattiratsastajan urahaaveet ovat kaikonneet, mutta palo lajin ja tavoitteellisen valmentautumisen pariin virtaa edelleen vahvana suonissa. 

harrastan joogaa, saliharjoittelua ja savitöitä. olen ylpeä taidostani innostua mieluisista asioista aivan hulluuden partaalle. 

tahdotko tietää jotain lisää? kysy rohkeasti. 

tervetuloa uudet, ja armaat vanhat, lukijat.  olette tärkeitä minulle. 

Tiiu Piret xx

 

Kommentit

Anski (Ei varmistettu)

Siis vau, tuo ammatti löi mut ällikällä! Muistelin kyllä että olisit opiskellut tradenomiksi kenties mutta kuvittelin ihan että tekisit jotain tosi luovaa tai jotain. Mitä pidät työstäsi? Näin itse tulevana juristina kiinnostaisi tietää. Nyt pidän sua vieläkin kiinnostavampana, heh! Sulla on aina ihania kuvia ja hyvä fiilis blogissa.

Ainiin vielä, kun mainitsit lapset niin mites avioliitto, pidätkö sitä arvossaan?

Piret
lainahöyhenissä

Pidän kovasti työstäni - työ on monipuolista ja saan olla ihmisten kanssa tekemisisssä. Veljeni ja isäni ovat juristeja molemmat, mutta itseäni en oikein näe heidän valitsemallaan urapolulla. 

Avioliitto ei ole enää itsele niin ehdoton, mitä nuorempana likkana ajattelin. Arvostan avioliittoa, mutta en pidä sitä ainoana absoluuttisena parisuhteen muotona. 

 

Luin jostain aikaisemmasta pstauksestasi, että rakennatte talon Muurameen. Minäkin asun Muuramessa, Vitapoliksessa Päijänteen rannalla. Chloe on niin kaunis ja ihana koira, että hänestä haluaisin lukea enemmänkin juttuja. Haaveilen myös kulkurikoirasta, mutta täytyy malttaa mielensä vielä vähän aikaa. Teidän rakennus-projekti kiinnostaa myös kovasti.

Piret
lainahöyhenissä

Rakennamme Isolahteen, eli toiselle puolen järveä kuin Muuramen keskusta. Oi Vitapolikseen on hienoja taloja tulossa! Upealle paikalle rakennatte :) 

Chloe kiittää kiitoksista. Voin kyllä suositella lämpimästi koiran hankkimista Rescueyhdistys Kulkureiden kautta. Heiltä saa aina tarvittaessa apua koiran kanssa elämiseen ja olemiseen. Itsellä mielessä jo toisen koiran ottaminen, mutta ensin täytyy saada tilukset kuntoon :) 

Lottiss (Ei varmistettu)

Hei,
ihan tosi kiva blogi + muut kanavat (snäppi&insta). Niin kauniita kuvia ja juttuja.
Yksinkertasta mut niin visuaalisesti kauniita, aina on joku särmä joka jutussa.

Onko sulla soittolistoja spotifyssa?
Kiinnostais mitä musiikkia kuuntelet, snapchatissa soi usein hyviä biisejä! Mutta tykkään, oot uusi "löytö" täältä blogimaailmasta!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos ihanasta kommentista! Soittolistaa on nyt kyselty niin usealta taholta, että sellainen on työn alla, ja julkaisen täällä ja snäpissä tietoa heti kun lista on tulilla :) 

Kaarin (Ei varmistettu)

Oli mukava postaus, näköjään niin mukava että päädyin muutaman sanan kirjoittamaan! Satunnaisesti vierailen täällä blogissa ja tykkään että blogin visuaalinen ilme + kirjoitukset, teidän koti kuvat ja sun tyyli etc. on hyvässä balanssissa eikä välttämättä tarvikkaan kirjottaa henkilökohtaisemmin. Mutta tää toi kyllä kivaa ekstraa, välittyy nimittäin kuva miellytävästä ja tyylikkäästä elämännautiskelijasta!
Sivumainintana sanottakoon että ajattelin että tuut Virosta. Joskus mietin että mikähän sut on Jyväskylään vienyt, ajattelin sitten että mies tai työt, no tuli selitys tuohonkin mysteeriin!!
Ja vielä, heppapostaukset on kyllä aina mukava lisäbonus tämmösissä blogeissa!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kommentistasi. 

Tämä virotausta on noussut aika ajoin kysymyksesi - asia mitä en olisi ilman lukijoiden ihmetystä osanut edes ajatella :) 

Hevosjutuja kirjoittaisin niin kovin mielelläni, mutta niin vähän lajin parissa tällä hetkellä olen. Ehkä joku menneisyyspostaus, missä kertoisin kisavuosista ja hevosistani? 

Kuikkmi (Ei varmistettu)

Ehdottomasti yksi lempiblogeistani! Tapasi kirjoittaa on omaperäinen ja hurmaava, sekä visuaalinen puoli ihana ja inspiroiva! Ja mitä hevospostauksiin tulee niin kiinnostusta on, menneisyyspostaus hyvä idea.

Kommentoi