fall fave

lainahöyhenissä

 

 

syystakkiongelmani ratkesi kerrasta,kun löysin kympillä tämän villaulsterin kirpputorilta. on se hienoa kun kaikki natsaa - mitta, istuvuus, väri ja malli. jos nyt pakko jostain nillittää, niin vyö on vähän naftin mittainen. tämäkin ongelma tosin ratkeaa  kun pujotan vanhan vyön tilalle virttyneen ruskean nahkavyön. ja mielellään punotun sellaisen.

kuvat antaa tosin turhan huolitellun kuvan viimepäivien ulkonäöstäni. betonipölyyn ja tikunpaloihin hautautunut remonttilookki on ollut kaukana näin sivistyneestä ilmeestä. helvetti että onkin kivaa viettää lauantaita puhtaissa vaatteissa. 

translation// wearing a 2ndhand ulster with american apparel  riding pants and hm pleated shirt. this coat was a truly amazing find from a trift store - been wearing it everyday since I bought it.

Kommentit

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu :) Niin kivan syksyinen. Oot niiiin tyylikäs !

http://dejiss.blogspot.com

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Kadehdittavan upeita löytöjä teet! Voi kun jaksaisi etsiä niin voisi vaikka mitä aarteita löytää. Kaunista, kuten yleensäkin=)

Piret
lainahöyhenissä

Maria: kiitos ihana, kivaa kun syksy tulee !!

Lauralaukku: sinne vaan kirppareille, alkujäykistelyn jälkeen siihen syttyy ihan täysiä siihen touhuun :)

Outi T.
Outi T.

Oooh miten täydellinen kirppislöytö!! Iski heti hirveä vimma lähteä penkomaan lähikirppareita...sinne siis heti huomisen aamuluennon jälkeen :]

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana tuo takki, sopii sinulle tosi hyvin!:)

Kaisa H.

Vitsi mikä löytö! Wau :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miltä kirpputorilta tekee näin mahtavia löytöjä? Kiitos inspiroivasta blogista.

Kommentoi