fireplace

lainahöyhenissä

 

saipa ihanan lämpimän vastaanoton taannoinen olohuoneeseemme kurkkistava postaus. kiitos suunnattomasti kauniista sanoista. kaikki kehut tuntuu sydänalassa saakka - etenkin kun tietää mistä "räjäytystyömaasta" kodin rakennuksessa alkujaan lähdettiin liikkeelle.

olen ilokseni huomannut että kokovalkoinen pohja antaa rajattomat ja kovin helpot raamit sisustusfiiliksen vaihtamiselle ihan pienilläkin muutoksilla. viehätyn kovasti karkeasta mustavalkoisuudesta, design klassikoista, teollisuusviboista sekä myös romanttisista antiikkikalusteista - joiden tyylisuuntien yhdistäminen samaan tilaan ei aina onnistu toivotulla saumattomuudella..

siispä harjoitukset jatkuu. ei kai sitä varsinaisesti lopullisesti valmista tarvitse koskaan saavuttaakaan

aurinkoa perjantaihinne. täällä paistaa ainakin ihan täydeltä taivaalta.

translation// details from our livingroom.

Kommentit

nkoiio (Ei varmistettu)

hei mistä saa tuollaisia kultaisia possuja tilattua? se on aivan ihana!! :)

Piret
lainahöyhenissä

meidän Harry Allen porsas on tilattu täältä http://charlesandmarie.com/een/pig-bank-by-harry-allen

potsi on kerrassaan hurmaava ;)

 

vierailija (Ei varmistettu)

Olen kyllä aivan koukussa näihin sun sisustus postauksiin. Jumaloin kyllä sun tyyliä myös, mutta tämän hetken pesänrakennus vimmassa nämä on juuri sitä mitä kaipaan! Ihanaa! Ennenhän asuit Jyväskylässä, sieläkö vieläkin? Olen pian muuttamassa takaisin sinne, ehkä ensi kerralla kun näen sut kaupungilla uskallan tulla sanomaan moi, tähän asti en ikinä ole kehdannut.

Piret
lainahöyhenissä

mahtavaa että kotikuvat inspiroi - niitä varmasti luvassa pitkin syksyä :) JKLssä asun edelleen, joten eiköhän me törmätä tässä pikkukaupungissa - ja moikata PITÄÄ  :D 

Irene/Tyyli.com (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

Mäkin tykkäään hirveästi sun sisustustyylistä ja uuden ja antiikkisen yhdistelystä, ite joudun tosin tyytymään uuden, teollisen ja ehkä vähän 60-70-luvun tyylisen yhdistelystä koska taloakin täytyy kuunnella. Tuntuis hölmöltä yhdistellä 80-luvun rivarikämppään mitään kovin antiikkista. Teidän upeaan taloon se sopii!

Piret
lainahöyhenissä

olet täysin oikeassa - ehdottomasti täytyy edetä asunnon aikakauden ja mahdollisuuksien ehdoilla. isoveljeni on arkkitehti, joka mm. piti remonttivaiheessa huolen siitä, että esimerkiksi kattoon valittiin listat, joiden tyylisuunta mukailee talon rakennusvuonna vallinnutta rakennuskulttuuria. eli alusta alkaen asunnon ehdoilla.

kyllä teikäläisenkin koti sen verta staililta näyttää että sisustustaito on hyppysissä ;) 

HannaKsa (Ei varmistettu)

Heippa! Sinulla on ihana koti!
Mistä tuo mustavalkoinen tyynynpäällinen on? :)

Piret
lainahöyhenissä

Tyyny päällisineen on Ikeasta. Vai oliko sittenkin h&m home ? jompi kumpi :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos!! Ikeasta löytyi ja vieläpä edulliseen hintaan! :)

Kommentoi