hamstraaja

lainahöyhenissä

 

mikähän siinä on, että tavaraa pitää hyysätä uuteen kotiin tyrät ryskyen, vaikka entisetkin lojuu vielä ympäri lattioita.

eilinen huutokauppa oli järjetön menestys - löysin pientä entisöintiä vaativan suuren kattokruunun toiseen makuhuoneeseen ja ihanan puisen korulippaan ikkunapenkille. ja huusinpa itselleni vielä täydellisen aidon persialaisen maton, jonka juuri kärräsin suu raivohymyssä pesulaan.

sanokaa ihmiset - onko olemassa mitään kivempaa kuin oman kotopesän somistaminen ? vai alkaako täällä pehmetä pää..

translation// auction finds. that antique chandelier is crazy amazing !! more pics coming soon..

 

Kommentit

VierailijaEveliina (Ei varmistettu)

oi vitsi mitä ihanuuksia oot taas löytäny! toivottavasti matosta kuvaa pian! paljonko maksoi? ite löysin myös hietsun kirppikseltä viime kesänä upean persialaisen maton :) maksoi kympin. ensin jätin sen mutta sitte juoksin äkkiä takaisin että en kai minä hullu jätä aitoa mattoa tuolla hinnalla ostamatta :D missä päin jyväskylää sijaitsee tuo huutokauppa?

Vierailija (Ei varmistettu)

ÄÄÄÄÄ mä en kestä ku löydät aina niin makeita juttuja!

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija Eveliina:  laitan matosta kuvia heti kun sen saan takaisin pesulasta :) se on NIIN kaunis, oi että. kehtaako tätä edes sanoa - maksoin naurettavat 60 euroa matosta. ja takana olevassa nahkaisessa aitoustakuulapussa lukee hintana 1.960€ !!!

voi tätä onnea :)

Vierailija:  :D odotappas kun saan tuon kruunun kattoon  -  siinä on kynttiläpaikat ja kaikki <3

Piret
lainahöyhenissä

ai ja vielä, huutokauppa on maanantaisin Kintauden nuorisoseuran talolla :)

VierailijaEveliina (Ei varmistettu)

että sellaset 1900 hinnasta pois, ei paha :--D harmi kun itsellä on käyntiä siellä päin vain viikonloppusin! olisiko vielä vinkata hyviä kirppareita?=)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä hintoja maksat yleensä ostoksista huutokaupoissa? Esim korurasia ? Ois mukava aina jos kertoisit hintoja :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voihan kateus, jälleen kerran ;D

Piret
lainahöyhenissä

Eveliina: no sano muuta :) ihan käsittämätöntä. kierrän itse säännöllisesti kaikki JKL:n kirpparit, mutta lemppareita kyllä SPR:n Kirrin iso kirppis ja Kirpparilla.fi.

Vierailija: En maksa kyllä paljoakaan, eli melkoisia löytöjä nuo ovat hintojensakin puolesta. Korulipas maksoi 5 euroa :)

VierailijaEveliina (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä! Menen tänään käymään :)

VierailijaLaura (Ei varmistettu)

Ah, mitä ihanuuksia! Täältäkin löytyis sisustusintoa vaikka muille jakaa, mutta asun koko vaihtoajan simppelissä hotellihuoneessa nii ei pääse pahemmin koristamaan kotipesää... Mutta eipähän tarvii kärsiä talvesta Bangkokin kuumuudessa :))

Kommentoi