harvinaista herkkua Jyväskylä

lainahöyhenissä

 

nyt hereillä Jyväskylä.

kävelykadulla on menossa StreetJKL tapahtuma, ja keskustassa on tarjolla oikeasti huikeaa safkaa. tätä ei kovin usein näillä leveysasteilla koe, joten MENKÄÄ ja SYÖKÄÄ, jotta tällaista olisi tarjona meille tulevaisuudessakin.

Soul Mama`s Kitchenille ja Perunakojun spiraaliperunoille varaukseton suositus. koko tapahtuman Street Food kartta löytyy tästä.

 

Kommentit

Pyjama
Pyjamapäiviä

Huh! Se taitaa olla vielä huomennakin! 

Piret
lainahöyhenissä

On! 10-18 :))

AnuKoo (Ei varmistettu)

Kyselin sulta vähän aikaa sitten vinkkiä missä ravintolassa kannattaa syödä Jyväskylässä, mutta en saanut koskaan vastausta.. Entä vieläkö sulla on kirppiksellä myytävää?

Piret
lainahöyhenissä

Pahoittelut jos en ole hoksannut vastata :) Kirppispöytä oli vain viikon eli ei ole enää tavaraa myynnissä. Ravintoloista suosittelen matkakeskuksella sijaitsevaa intialaista Shalimaria, jossa loistava hinta-laatusuhde. Figaro myös erinomainen. Jyväskylässä ei ikävä kyllä ole kummoisesti tarjontaa ketjuravintoloiden lisäksi :( 

AnuKoo (Ei varmistettu)

Ei se mitään, ymmärrettävästi saattaa mennä kommentteja ohi :) Harmi kun en päässyt koluamaan sun kirpparipöytää, voin vaan kuvitella mitä löytöjä sieltä ois voinut tehdä ;) Keskiviikkona tutustutaan Jyväskylään ja jompaan kumpaan raflaan, kiitos vinkeistä !

Kommentoi