helteen helpoin hiuskikka

lainahöyhenissä

 

olen usein ihmetellyt miten kukaan voi näyttää helteessä kärvistellessään huolitellulta, tyylikkyydestä nyt puhumattakaan. oma ohut hiuslaatuni näyttää surkealta nutturallekin nostettuna, eikä auki pitäminen auringossa loikoillessa ole edes vaihtoehto. 

vaan löytyypä kaunis vinkki tähänkin ongelmaan. silkkihuivista, tai ohuesta kangasriepaleesta pään yli kietaistu helleturbaani pitää hiukset paahteelta kevyesti suojassa, ja saa kantajansa näyttämään aika ihanalta.

oma huivini on Eurokankaan jämälaarista muutamalla eurolla ostettu kankaanpalanen, joka toimii tähän tarkoitukseen erinomaisesti - kangaspalan huolittelemattomat reunat oikeastaan lisäävät kivaa twistiä lopputulokseen. 

helleturbaanin solmit näin helposti: 

kerää hiukset niskaan ponihännälle, ja kiinnitä ponihännän pää pinneillä kiinni ylöspäin, kohti päälakea siten, että saat hiukset tasaisesti turbaanin alle. 

ota kangasriepale käsiisi ikään kuin neliönä, ja vedä neliön keskikohta takaraivolle, ja solmi ylijäävät neljä kulma otsallesi suureksi solmuksi. 

ja Voilá !

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihan SUPERtyylikäs! <3

Piret
lainahöyhenissä

kiitos kaunis Saranda :) 

Minnea
Minnean muruja

Vau, nää sun kuvat on upeita! Tosi kiva vinkki! Oon just miettiny, että miten pään sais suojattua auringolta jotenkin tyylikkäästi :)

Piret
lainahöyhenissä

Oi kiitos kovasti! Nyt vaan testaamaan :) 

Eveliina28 (Ei varmistettu)

Ihanaa ku oot bäk!!

Piret
lainahöyhenissä

Ihana olla bäk!! Oli kyllä ikävä teitä :) 

Idahhh 2.0 (Ei varmistettu) http://idahhh2.blogspot.COM

Upeat kuvat ja kaunis Sinä! &lt;3 käytiin juuri keväällä Gambiassa ja ennen matkaa opettelin kietomaan huiveja päähän - Afrikan paahteessa huivi oli pelastus!

Piret
lainahöyhenissä

Oi Afrikassa opit varmasti huikeita turbaanitaitoja! :) Kuulostaa täydelliseltä 

Kommentoi