hengitetään hetki

lainahöyhenissä

 

kiitos kaikille kannustavista viesteistä ja tuesta instagram- kohun tiimoilta. 

kiitos myös soraäänistä, jotka antoivat aihetta pohtia ihmisten hämmentävää kykyä vähätellä toisten mielipahaa. olen saanut paljon ajattelemisen aihetta. 

melkoisen mediahuomion saaneen instagram- kohun kultainen lanka on kritiikki instagramin ja facebookin asiakaspalvelua kohtaan. ei tarvittu paljoakaan uupuvaa medialukutaitoa, kun asia kääntyi sometyrkyn huomionhauksi ja kannustuksiksi hakeutumaan oikeisiin töihin. mikäpäs siinä. tästä on turha provosoitua. 

kun huutaa tarpeeksi, niin huomataan. toivottavasti pian myös sen ainoan organisaation toimesta, mikä voisi asian korjata oikealle tolalle.

siispä hengitetään hetki. 

ja pian tästäkin sotkusta selvitään. 

reimuisaa viikkoa ystävät,

Tiiu Piret xx

 

Kommentit

tanja_ (Ei varmistettu)

Tsemppiä sotkusta selviämiseen. :) Löysin sun blogin Hesarin kirjoittaman jutun kautta. Ihanasti kirjoitat, jään lukijaksi. Onni onnettomuudessa?

Hene (Ei varmistettu)

Haters gonna hate! On se vaan aina riemastuttavaa huomata kuinka paljon herätämme tunteita ja mielipiteitä muissa, oli se aihe mikä tahansa :) Uutta ig tiliä odotellessa! Lämmintä mieltä ja kesää!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ei jestas luin niitä Hesarin kommentteja ja tunsin niin suurta myötähäpeää ihmislajia kohtaan... Toivottavasti asia selviää pian. <3

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos Saranda :) enpä viitsi enää edes käydä lukemassa noita hienoja sanoiksi puettuja ajatuksen virtoja

Piret
lainahöyhenissä

Karkasi viesti liian aikaisin :) Tili on uskomatonta kyllä saatu palautettua ja asia alkaa ratketa.

Vierailija (Ei varmistettu)

En viitsi mennä erikseen lukemaan urpojen kommentteja, mutta halusin vain uskollisena hiljaisena lukijana ja innokkaana instastories -seuraajana toivottaa tsemppejä ja myötätuntoa tähän soppaan!
Toivottavasti saat tilisi pian takaisin ja tulille niin pettämätön arjen estetiikan tajusi ja muutenkin ihanalta vaikuttava elämäsi pääsee taas piristämään ja inspiroimaan omaakin arkea. Kiitos tuottamastasi sisällöstä!

Katri R (Ei varmistettu)

Mahtavaa, että sait tilisi takaisin. Oikeasti tärkeä ja merkityksellinen asia sivutyösi kannalta. Kun itseltänikin täysin samalla tavalla kaapattiin myös instatili viikko sitten, niin tiedän, että se tuntuu tosi ikävälle myös henkilökohtaisella tasolla. Hyvää kesän jatkoa!

Emilia89 (Ei varmistettu)

Huoh, onpa kamalia kommentteja tuolla HS:n kommenttipalstalla. Jaksoin lukea ekat pari, ja kauhistuin ihmisten pahansuopaisuudesta niin, etten viitsinyt pahoittaa mieltäni enempää. Tuo kaappaus on varmasti tuntunut kamalalta. Tosi paljon tsemppiä, toivottavasti saat tilisi ja ihanat kuvasi takaisin! Sun blogi on niin zen, paikka jossa rentoutua ja saada inspiraatiota. Ihanaa kesää sinulle! &lt;3

haidii (Ei varmistettu)

Maailman siisteintä huomata, että tili on takaisin! Upeeta! :)

Reetuli (Ei varmistettu)

Hei,
pakko kommentoida tätä ”mediahuomiotakin” saanutta keissiä nyt hieman. Olen blogisi lukija, ja olin vilpittömästi pahoillani instagram-tilisi puolesta. Ymmärrän, kuinka turhauttavaa moinen voi olla. En myöskään ymmärrä tarpeettoman ikäviä kommentteja ja yleistä mölyämistä tuolla kommenttialustoilla.
Kuitenkin olisin toivonut ehkä pientä itseironiaa ja suhteellisuudentajua kirjoittajalta.. Instaa ym. sosiaalisen median sovelluksia käytetään ja kulutetaan täysin kritiikittömästi ja sokeasti ajatellen, että ne ovat ikään kuin vastuullisia instituutioita. Kun jokin menee pieleen, itketään kun instanssi ei toimi odotusten mukaisesti. No News Flash for you, kyseiset uusmediatoimijat eivät toimi perinteisesti ja odotusten mukaisesti, kuten olemme tässä uudessa demokratian ja hallitsemattoman sisällöntuotannossa maailmassa saaneet huomata.
Ja edelleen muistuttaisin, että kyseessä on kevytmielinen sometili, ei sen vakavampaa. Sen vuoksi on hieman naurettavaa aikuisen ihmisen surra kovinkaan paljoa. Murheensa kullakin ja omalle mielipahalle on annettava tilaa, mutta hieman tekisi mieli muistuttaa maailman tilasta ja sitä kautta pyytää laittamaan niitä omia murheita oikeisiin mittasuhteisiin..
Tämä ei ole ilkeämielinen kommentti, ja kuten aiemmin mainitsin olen blogisi lukija. Ainakin olin. Tämän kommentin tarkoitus oli puhtaasti toimia vain yhdenlaisena näkökulmana.

Mediahuomio ja mediahuomio (Ei varmistettu)

On ikävää. Todella ikävää. Kiva,että sait asian hoidettua kuntoon.
Kuten tuossa yllä mainitaan, uusmedia ei toimi vanhan median pelisäännöillä.
Ja kuten yllä sanotaan, kyseessä oli vain sometili, toki tärkeä tekijälleen, mutta maailman mittakaavassa pieni juttu.
Ikävä homma kaiken kaikkiaan.

Kommentoi