hengitetään hetki

E63C23D7-C3C4-472C-8DD6-C80CA5FB5233.jpg

 

kiitos kaikille kannustavista viesteistä ja tuesta instagram- kohun tiimoilta. 

kiitos myös soraäänistä, jotka antoivat aihetta pohtia ihmisten hämmentävää kykyä vähätellä toisten mielipahaa. olen saanut paljon ajattelemisen aihetta. 

melkoisen mediahuomion saaneen instagram- kohun kultainen lanka on kritiikki instagramin ja facebookin asiakaspalvelua kohtaan. ei tarvittu paljoakaan uupuvaa medialukutaitoa, kun asia kääntyi sometyrkyn huomionhauksi ja kannustuksiksi hakeutumaan oikeisiin töihin. mikäpäs siinä. tästä on turha provosoitua. 

kun huutaa tarpeeksi, niin huomataan. toivottavasti pian myös sen ainoan organisaation toimesta, mikä voisi asian korjata oikealle tolalle.

siispä hengitetään hetki. 

ja pian tästäkin sotkusta selvitään. 

reimuisaa viikkoa ystävät,

Tiiu Piret xx

 

B943E720-A417-4575-9033-007.jpg

Kommentit (11)
 1. Mediahuomio ja mediahuomio
  8.6.2018, 07:03

  On ikävää. Todella ikävää. Kiva,että sait asian hoidettua kuntoon.
  Kuten tuossa yllä mainitaan, uusmedia ei toimi vanhan median pelisäännöillä.
  Ja kuten yllä sanotaan, kyseessä oli vain sometili, toki tärkeä tekijälleen, mutta maailman mittakaavassa pieni juttu.
  Ikävä homma kaiken kaikkiaan.

 2. Hei,
  pakko kommentoida tätä ”mediahuomiotakin” saanutta keissiä nyt hieman. Olen blogisi lukija, ja olin vilpittömästi pahoillani instagram-tilisi puolesta. Ymmärrän, kuinka turhauttavaa moinen voi olla. En myöskään ymmärrä tarpeettoman ikäviä kommentteja ja yleistä mölyämistä tuolla kommenttialustoilla.
  Kuitenkin olisin toivonut ehkä pientä itseironiaa ja suhteellisuudentajua kirjoittajalta.. Instaa ym. sosiaalisen median sovelluksia käytetään ja kulutetaan täysin kritiikittömästi ja sokeasti ajatellen, että ne ovat ikään kuin vastuullisia instituutioita. Kun jokin menee pieleen, itketään kun instanssi ei toimi odotusten mukaisesti. No News Flash for you, kyseiset uusmediatoimijat eivät toimi perinteisesti ja odotusten mukaisesti, kuten olemme tässä uudessa demokratian ja hallitsemattoman sisällöntuotannossa maailmassa saaneet huomata.
  Ja edelleen muistuttaisin, että kyseessä on kevytmielinen sometili, ei sen vakavampaa. Sen vuoksi on hieman naurettavaa aikuisen ihmisen surra kovinkaan paljoa. Murheensa kullakin ja omalle mielipahalle on annettava tilaa, mutta hieman tekisi mieli muistuttaa maailman tilasta ja sitä kautta pyytää laittamaan niitä omia murheita oikeisiin mittasuhteisiin..
  Tämä ei ole ilkeämielinen kommentti, ja kuten aiemmin mainitsin olen blogisi lukija. Ainakin olin. Tämän kommentin tarkoitus oli puhtaasti toimia vain yhdenlaisena näkökulmana.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *