hopeanuolet

lainahöyhenissä

 

kammottava arkitossujen tyhjiö on nyt saatu paikattua. löysin kauniin harmaat Niken tennarit ihan sattumalta urheilukauppavisiitillä ja nämä ovat aika todella hyvät. 

pakko oli luopua ikilemppareista Roshe Runeista, kun edelliset kolme paria rosheita ovat kuluneet varpaiden kohdalta hetkessä puhki. 

Kommentit

Nannas (Ei varmistettu)

Kauniit tossukat ja toivottavasti kestävämpää laatua kuin Roshet. Minulla on nimittäin ihan samanlainen kokemus niistä. :( Isovarpaan kohdalle on tullut reikä ja se harmittaa valtavasti kun muutoin lenkkarit on olleet älyn hyvät sekä jalassa että ulkonäöltään.
Harmaisiin Rosheihin laitoinkin sisäpuolelle harmaata ilmastointiteippiä eikä reikä näy enää. :) Teippi myös pysyy paikallaan hyvin. Tällä tavalla sain niiden elinikää hiukan pidennettyä.

AnuKoo (Ei varmistettu)

Mulla on Niken air max theat kuluneet akillesjänteen kohdalta puhki ja reijästä törröttää terävä reuna (ilmeisesti joku tukikappale tms) Todella ärsyttävää kun kengät ovat kuitenkin muuten täysin hyvässä kunnossa! Olleet käytössä viime keväästä.
En omista roshe runeja mut oon kuullut et kuluvat pottuvarpaan kohdalta helposti puhki. Ihanat muuten nämä sun uudet tossut! Toivottavasti myös kestävät :)

Kommentoi