identiteettivarkaus instagramissa

lainahöyhenissä

 

uskomatona. Instagram- tilini hävisi eilen. kuin tuhka tuuleen. 

tänään sain viestejä ystäviltäni, että heillä näkyy edelleen tilini, mutta nimellä @friendscarpar1. ilmeisesti joku on kaapannut tilini. yhtäkään syytä en keksi miksi joku tekisi näin, mutta suututtaa aivan helvetisti. 

eikä vähiten siksi, että Instagramin help center tällaisessa tilanteessa tuntuu olevan täysin kädetön. automaattivastauksiin ohjaavasta help centeristä löytyy tasan yksi lomake, missä tällaisesta tilanteesta voi ilmoittaa - mitä sitäkään lomaketta en pääse lähettämään, koska lomake herjaa, ettei instagram käyttäjää @tiiupiret ole olemassa. 

wau. 

ainoa hopeareunus tässä pilvessä on se, että tili ON ylipäätään kuvineen olemassa. se, että kaikki 2 000 kuvaa vuosien varrelta olisi hävinnyt taivaan tuuliin, olisi ollut kohtuutonta. 

palataan pian, kunhan saan tämän sotkun jotenkin selätettyä. 

Tiiu Piret xx

Kommentit

JollyHolly

No huh huh... ikävää todella ikävää ja raivostuttavaa. Itse olen vasta vähän aikaa sitten sinne liittynyt blogini nimellä. Heti alkoi tulemaan yksityisviestejä jossa tarjottiin lisää näkyvyyttä jos alan yhteistyöhön..todella epäilyttävää. Nyt aloin pelkäämään tuota samaa..onneksi mulla on ne kuvat myös koneella mitkä sinne instaan laitan..että edes jossain ovat turvassa..

Sallamm (Ei varmistettu)

Hei. Ajattelin yrittää auttaa sinua saamaan tilisi takaisin ja laitoin instagramille palautetta tästä. Toivottavasti asiat järjestyy, sinun kuvista ja hetkistä saa voimaa ja iloa omaankin arkeen :)

lariikkaha (Ei varmistettu)

Piti tulla blogiisi tsekkaamaan asiaa ihan kun alkoi kummaksuttaa että miksi olet instassa nimimerkin vaihtanut, ja ettei instassa enään mainita blogia. Menenpä minäkin nyt instaan laittamaan ilmiantoa tästä. Tsemppiä! Toivotaan että hoituu pian <3

Piret
lainahöyhenissä

KIITOS niin paljon teille!! Tämä tuntuu niin kovin henkilökohtaiselta ja kamalalta :( toivottavasti roistolta saadaan pian takaisin tilini!

Shini (Ei varmistettu)

Onko paras siis parasta painaa tuota "ilmianna" -nappulaa instassa? Ilmeisesti he myös vaihtelevat tilin nimeä, nyt nimi on @friendscarpma1
Toivottavasti saat tilisi pian takaisin itsellesi!

Voi kolaus, olet mun ykkös instasuosikki, instafeedit niin odotettuja. Toivottavasti asia korjaantuu D:

Hanna H (Ei varmistettu) http://www.arjenkarusellissa.blogspot.fi

Voi ei! Ikävä juttu. Toivottavasti sinulla ei ole samat salasanat muihin palveluihin. Ne kannattaa vaihtaa, ettei muitakin tilejä kaapata. Toivottavasti saat ongelman korjattua! :)

Emilia M

Facebookissa tätä tapahtuu paljon. Jossain vaiheessa tänä keväänä sain monta kertaa kaveripyynnön joltain tyypeiltä, jotka nimen ja kuvien perusteella olivat USA:n armeijasta eläköityneitä leskimiehiä, mutta niin vain siellä FB:n osoiterivillä nimi oli ihan toisen henkilön.

Pitäkää huoli salasanoistanne.

Toivottavasti saat asian selvitettyä! Pyydä kavereitasi tallettamaan kuvasi, saat ne ainakin sitä kautta talteen.

aolivia (Ei varmistettu)

Tässä tovi sitten eksyin kummallisen storyn ja nimimerkin takia seuraamaan kuinka kuvia poistellaan yksi kerrallaan profiilista, turkkilaiset ym seurattavat lisääntyy ja muut vähenee. Tällä hetkellä tilillä ainakin vielä 1650 kuvaa ja tilin nimi recodemir12 (nimenä Recep Demir).. olisko tuommonen recodemir19 -nimimerkki sitten se tilin haltuun ottanut. Surettaa, turhauttaa ja kiukuttaa sun puolesta ihan mielettömästi, niin kaunista sisältöä tuotat. Toivottavasti homma vielä järjestyisi jotenkin.. ja jos ei, niin sitten vaan uutta tuulta purjeisiin. Tsempit!

Tasaraita

Tällä hetkellä nimimerkillä shjejskejje toimii tämä kaapattu tilisi. :/ Kuvia on poisteltu ja uusimmat nyt jostain vuodelta 2014. Hitto mitä kusipäitä! Toivottavasti jäävät pian nalkkiin.

NinnuK (Ei varmistettu)

Ihan käsittämätöntä, miten jotkut toimivat! Toivottavasti saat tilisi nopeasti takaisin!

Tiina Ilmavirta (Ei varmistettu) http://designwash.net

Ei jumalauta!!! Aivan älytöntä toimintaa!!! Toivottavasti tilisi palautuu sinulle sellaisena kuin se olikin.

Janne76 (Ei varmistettu)

Hei Tiiu! Vähän aikaa sitten kävi sama tilanne minulle.

Valitukset eivät auta yhtä.

Menettele näin:
Tarkista Insta-tilisi sähköpostin spämmipostilaatikko. Erittäin todennäköisesti siellä ovat kaikki varoitusviestit: esim tilisi tunnus on vaihtunut, tulisi sähköposti on vaihtunut jne. Yhden viestin linkin kautta voit palauttaa tilisi taas käyttöön.

Toivottavasti et ole tyhjentänyt postisi roskakoria tai spämmilaatikkoa

Toivottavasti asia järjestyy!

Kesken (Ei varmistettu) http://lily.fi

Kuulostaa liiankin tutulta! Multa vietiin toukokuun alussa Kesken-niminen Fb-runosivusto, jolla oli yli 50 000 tykkääjää. Sivun kautta musta on tullu yrittäjä ja sekin on nyt vaakalaudalla. Sivun poistumisen yhteydessä Fb imaisi myös kuvat kaikkien niiden sivuilta, jotka oli joskus jakanu mun postauksia. Mitään kontaktia en ole Fb:hen saanu enkä tiedä, oliko kyseessä joku huijaus vai Fb:n oma turvallisuusliike. Perustin uudet sivut nimellä Runoilija Elina Salminen ja niillä on nyt joku 4000 tykkääjää, mutta seuraajien kerääminen on vuosien työ, joten aika apeaksi vetää... Tsemppiä sulle! ️

Piret
lainahöyhenissä

Tämä on aivan kohtuutonta, miten Facebook ei reagoi mitenkään? On niin hiivatin turhauttavaa. 

Seuraajien kerääminen tulee todella ottamaan aikaansa. Vuosien saatossa kerätyt seuraajat eivät tule takaisin kuukaudessa parissa, se on pitkä prosessi. Kovasti tsemppiä sulle ja toivottavasti tähän saataisiin edes jonkinlainen parannus tämän mediamyllyn ansiosta!

Kommentoi