identiteettivarkaus instagramissa

Chrome Legacy Window 1.6.2018 83342-001.jpg

 

uskomatona. Instagram- tilini hävisi eilen. kuin tuhka tuuleen. 

tänään sain viestejä ystäviltäni, että heillä näkyy edelleen tilini, mutta nimellä @friendscarpar1. ilmeisesti joku on kaapannut tilini. yhtäkään syytä en keksi miksi joku tekisi näin, mutta suututtaa aivan helvetisti. 

eikä vähiten siksi, että Instagramin help center tällaisessa tilanteessa tuntuu olevan täysin kädetön. automaattivastauksiin ohjaavasta help centeristä löytyy tasan yksi lomake, missä tällaisesta tilanteesta voi ilmoittaa – mitä sitäkään lomaketta en pääse lähettämään, koska lomake herjaa, ettei instagram käyttäjää @tiiupiret ole olemassa. 

wau. 

ainoa hopeareunus tässä pilvessä on se, että tili ON ylipäätään kuvineen olemassa. se, että kaikki 2 000 kuvaa vuosien varrelta olisi hävinnyt taivaan tuuliin, olisi ollut kohtuutonta. 

palataan pian, kunhan saan tämän sotkun jotenkin selätettyä. 

Tiiu Piret xx

Kommentit (16)
 1. "NUMERO EI OLE KÄYTÖSSÄ" - MIKSI SOME-JÄTIT SIVUUTTAVAT ASIAKASPALVELUN? - muotoseikka
  26.4.2019, 10:44

  […] on varmasti tuoreessa muistissa myös Lainahöyhenissä-blogin Tiiua kohdannut epäonni, jossa hänen Instagram-tilinsä kaapattiin ja tyhjennettiin. Tapauksesta […]

 2. Kuulostaa liiankin tutulta! Multa vietiin toukokuun alussa Kesken-niminen Fb-runosivusto, jolla oli yli 50 000 tykkääjää. Sivun kautta musta on tullu yrittäjä ja sekin on nyt vaakalaudalla. Sivun poistumisen yhteydessä Fb imaisi myös kuvat kaikkien niiden sivuilta, jotka oli joskus jakanu mun postauksia. Mitään kontaktia en ole Fb:hen saanu enkä tiedä, oliko kyseessä joku huijaus vai Fb:n oma turvallisuusliike. Perustin uudet sivut nimellä Runoilija Elina Salminen ja niillä on nyt joku 4000 tykkääjää, mutta seuraajien kerääminen on vuosien työ, joten aika apeaksi vetää… Tsemppiä sulle! ️

  1. Tämä on aivan kohtuutonta, miten Facebook ei reagoi mitenkään? On niin hiivatin turhauttavaa. 

   Seuraajien kerääminen tulee todella ottamaan aikaansa. Vuosien saatossa kerätyt seuraajat eivät tule takaisin kuukaudessa parissa, se on pitkä prosessi. Kovasti tsemppiä sulle ja toivottavasti tähän saataisiin edes jonkinlainen parannus tämän mediamyllyn ansiosta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *