itselle läsnä

lainahöyhenissä

 

olen verrattain huono olemaan yksin. olen aina ollut. 

paras ystäväni, oli kovin huolissaan siitä, kuinka tulen asettumaan isoon talooni yksin. keskelle metsää. 

itse en ajatusta aristanut aidosti missään vaiheessa. en ehkä myöskään koe olevani yksin, onhan huima koirani Chloe jatkuvasti varjonani. tätä ystäväni ei varmasti kuitenkaan ajanut takaa ilmaistessaan huolensa. 

ja oikeassa ystäväni toki on - opittava se on tämäkin elämäntaito. 

viisas on hän, joka on sanonut, että vasta sitten, on valmis päästämän toisen ihmisen osaksi elämäänsä, kun osaa olla yksin. täytyy ensin osata kietoa kaikki se rakkaus itseensä, mikä olisi niin paljon helpompi jakaa vain toisen koettavaksi. 

siispä Santé! täällä nousee malja kaikille meille, jotka saisivat suoda ajatuksen hieman useammin itselleen. 

on varmasti vaivan väärti. 

 

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Aamen! <3 PS. taas maailman ihanimmat kuvat!

Piret
lainahöyhenissä

Oi kiitos hiana ihana Saranda! :)

saracalafia (Ei varmistettu)

Kirjoitat niin kauniin ajattelevaisesti ja harkitusti, etten voi kuin ihailla miten muutamalla lauseella sanot kuitenkin niin paljon. Se on hieno taito, se. Kiitos kun jaat mietteitasi myos meille. Saan monesti sanomisistasi purtavaa moneksi paivaksi, niin lahelta ajatuksesi ja elamantilanteesi liippaa omaani. Kaikkea hyvaa sinne lumen keskelle, lahetan taalta Kaliforniasta paljon aurinkoa paiviisi.

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos äärettömän kauniista ja koskettavasta viestistäsi. Tuntuu hyvältä jos pohdintoni koskettavat - nämä ovat asioita jotka varmasti niin monella ihmisellä läsnä elämässään. Jos ei vielä, niin jossain vaiheessa varmasti. Mitä enemmän ikää tulee, sitä luontevampaa näistä tunteista on kirjoittaa. On enemmän sinut hyväksymään kaikki elämäntuulet suruineen ja vastoinkäymisineen - mutta toisaalta myös enemmän auki ottamaan vastaan kaiken sen hyvän, mitä on tuleva. 

Ihanaa kevättä Sinulle sinne maailmalle!  

MissC (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin! "Apupöytätornit" kuvassa ja sohvan vieressä näyttää upean yksinkertaisilta! Mistähän ne on ostettu / kuinka tuunattu? Terveisin toinen nuori nainen ja uuden asunnonomistaja sisustusbuumissaan. :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kaunis! instastoryn puolella jo paljastin keskiviikkona mitä nämä ovat, mutta minäpä teen näistä ihan oman postauksensa. Todella kaunis tapa saada kotona tavaroita esille ilman perinteisiä sivupöytäratkaisuja :) 

Khjj (Ei varmistettu)

Yksinoleminen/-eläminen ja yksinäisyys on kaksi eri asiaa. Ensimmäinen on opittu taito ja erityisen tärkeä sellainen.
Mulla on yksi tuttava, joka ei ole koskaan ollut yksin. Hänellä on aina ollut parisuhde valmiina edellisen päättyessä, välillä jopa kaksi suhdetta päällekkäin :)
Ja nyt aikuisena hänellä on perhe jatkuvasti ”iholla”. En kestäisi, vaikka perheellinen olenkin. Tarvitsen tilaa itselleni. Tilaa olla itsekäs. Tilaa olla minä.
Nauti tästä. Tai opettele nauttimaan.

Piret
lainahöyhenissä

Näin juuri. Yksin elämistä tarkoitin juuri omalla kohdallani Yksinäisyyttä en ole joutunut elämässäni kokemaan ja olen siitä äärettömän kiitollinen. 

Kiitos fiksuista sanoista. Ja olen tästä pikkuhiljaa oppinutki nauttimaan, yksin olosta. 

Kommentoi