jännittävä päivä

lainahöyhenissä

 

 

kyllä jännittää!! 

tänään, vihdoinkin, tulee Suomen kaunein koti- kilpailun jakso, jossa kotini on ehdolla finaaliin. tuntuu hurjalta nähdä oma koti televisiossa, ja ennen muuta kuulla, mitä sisustamisen ja rakentamisen ammattilaiset ovat sieluntuotoksestani mieltä. 

täällä on tassut ja peukalot pystyssä että kaikki sujuisi hyvin, eikä talon emäntä olisi liian tönkerö telkkarissa. 

ihanaa jos katsotte ystävät!

iloisin terveisin, 

Tiiu Piret, Chloe mustaturpa ja poikaystävänsä Martti 

 

 

Kommentit

Anna D. (Ei varmistettu)

Jos IHANA kotisi ei ylla koko kilpailun voittoon olen yllattynyt!
Oon seuraillu jaksoja tahan mennessa Katsomosta, ja mielestani asia on aivan selva! :-)

Peukut pystyyn taalta Lontoon kotikatsomosta :-)

Itämainen tietäjä (Ei varmistettu)

Tsemppiä kisaan! Ps. Martti on maailman hienoin koira!

anukoo (Ei varmistettu)

Jes, täydet pisteet ja ihan ansaitusti! PS: Ihanat, ihanat Chloe ja Martti <3

laulau (Ei varmistettu)

VAU mikä koti! Yleensä vaaleat kodit ei uppoa, mutta sun kotisi on kyllä aivan upea. :)

Soilikki (Ei varmistettu)

ONNEA! Kotisi on ehdoton suosikkini kaikista!

vegan and wild

Kotisi on niin kaunis, että saattoi jopa pari kyyneltä vierähtää kuten käy kauneutta katsoessani. Tuntuu hassulta sanoa näin, mutta olen onnellinen puolestasi kodistasi, jossa näytät viihtyvän niin järjettömän hyvin, ja josta ammennat inspiraatiota myös meille. Tönkerö et ollut ollenkaan, vaan miellyttävä ja seesteinen.

jke_ (Ei varmistettu)

Upea, kaunein kaikista kodeista. Äänestin! :)

Nannas (Ei varmistettu)

Taju kauneudesta on suuri lahja. Sinulla sitä totta vie on.
Sinulla on aivan omanlainen, pettämätön tyyli. Persoonallisuus puhuttelee ja säväyttää ihan sydänjuuria myöten.
Saan tästä blogista aivan uskomattoman paljon. Monella tasolla. Kiitos ja lämmin onnentoivutus. Ääni tietenkin jo annettu. ;)

Johanna T. (Ei varmistettu)

Tuomarit sen hyvin sanoivat, ainutlaatuinen, mykistävä, sietämättömän upea jne. Onnittelen täydestä sydämestäni, en pelkästään finaalipaikasta, vaan kodistasi, jossa saat elää, olla ja nauttia maisemista ja ympäröivästä luonnosta päivittäin. Ja rakastin sun keski-suomalaista nuottia puheessasi <3

Vierailija (Ei varmistettu)

ihan unelma. siis apua. toi on mun unelma *sydänsilmäemoji*

Niin tyylikäs, luksus, valo, elegantti, WAU!!!! oot kyllä hurjan lahjakas ja onnekas. toivottavasti nautit pitkään kodista =)

Paitsi sun kaunis koti, niin erityisesti ilahdutti sun kommentti siitä miksi sun kotisi on kaunein koti: sanoit olevasi onnellinen siellä. Se on mun mielestä tärkeintä kodissa.

Sariv (Ei varmistettu)

Olit tosi luonnollinen tv-esiintyjä (Chloe myös)! Ja kotisi näytti tv:ssä yhtä ihanalta ja seesteiseltä kuin blogissakin! Kävin jo äänestämässä, olisit voiton todella ansainnut <3

Project of the day

Kotisi on hurmaava. Siellä on myös yksityiskohdat huomioitu tavalla, jota en ole saanut vielä yhtäkään remonttimiestä ymmärtämään. Liitokset, nurkat, materiaalien yhdistäminen yms. Se viimeinen silaus.

Eteisessäsi oli kuten muistinkin juuri sellainen peili, jota olen teettämässä. Mikä oman peilisi halkaisija on ja miten se on kiinni seinässä? Tässä taas tuo viimeinen silaus meinaa lasiliikkeellä olla hukassa, kun peiliä oltaisiin kiinnittämässä ties millä näkyvällä listalla tai ripustuksella.

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos! Näin juuri itsekin ajattelen, enkä ollut valmis tinkimään työnjäljestä. Onneksi löytyi mahdottoman taitavat tekijät ja viimeistelyn taso on sitä luokkaa mitä toivoin :) 

Eteisen peili on halkaisilajltaan 130cm, ja se on kiinnitetty peilin takana olevalla kiinnityslistalla. Sama systeemi on myös pikkuwc:n peilissä ja se on todella kaunis ja hyvä systeemi. En osaa sen tarkemmin sanoa kun oli lasiliikkeen asentama 

Nina mii (Ei varmistettu)

Ehdottomasti suomen kaunein koti! Persoonallinen jamitkä maisemat. Löin pikkupoikani kanssa vetoa, että on voittaja koti ja hän saa jätskin ellei voita. Superhieno. Voitko kertoa, mikä on talon täydellinen musta ulkosävy?

Piret
lainahöyhenissä

Hei, kiitos kaunis :) Talon ulkosävvyä en ikävä kyllä muista, enkä koodia äkkisvilkaisulla mistään löydä. Sävy on kyllä mahdottoman kaunis! 

Mai2019 (Ei varmistettu)

Paljon onnea sijoituksesta Suomen kaunein koti -ohjelmassa! Minulla olisi yksi kysymys. Mistä mahtaa olla tuo ihana valkoinen pallotyyny tässä viimeisessä kuvassa?

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos paljon! Tyyny on H&M Homesta :) 

Kommentoi