kauden viimeiset kilpailut

voi minkä teit hurjapääni.

ensimmäisen kauden kilpailut on nyt kilpailtu ja olo on käsittämättömän onnellinen. tuntuu hurjalta, miten paljon olemme vuodessa yhdessä kehittyneet – alkutaipaleen vaikeudet on kääntynyt jatkuvasti kehittyvään yhteistyöhön, ja olemme ratsukkona löytäneet hienosti yhteisen sävelen.

ymmärrämme toinen toistamme hyvin hienosti.

en tohtinut viime keväänä edes toivoa, että nousisimme epätasaisista 90cm radoista  – kotitreenien epätoivonhetkiin edes menemättä – näin pian suorittamaan hienoja ja tasapainoisia ratoja 110-120 tasolla.

Clarissa on osoittautunut 6-vuotiskaudellaan kovahermoiseksi kilpahevoseksi, joka yrittää kilparadalla aina parhaansa. tämän hevosen taistelutahto on vailla vertaa, mikä ominaisuus tulee vielä vahvistumaan iän ja kokemuksen myötä. viimeisimmät kilparadat Tampereella ja Ypäjällä, tamma on antanut niin hienon tunteen selkään, että olen liikuttunut kyyneliin asti.

ennen muuta tämä upea hevonen on mahdollistanut 14- vuoden ratsastustauon jälkeen palaamisen elämäni suurimman unelman pariin. olen loputtoman kiitollinen tästä hevosesta, ja jokaisesta yhteisestä hetkestä kanssaan.

kiitos myös Sinulle, joka olet tukesi meille ilmaissut. jaksanut kannustaa huonoina hetkinä, ja toivottanut onnea tulevaan. jokaisen onnittelun ja myötäeläneen sanan muistan kirkkaasti.

jokaisen kokemuksen elämäni hurjimmasta vuodesta olen painanut mieleeni ikuisesti.

juuri nyt elän elämäni onnellisinta aikaa. 

parhaimpia onnistumisia näiden jalojen eläinten parissa toivoen,

Tiiu & Clarissa

kuvat // Tuulia Nelimarkka  @valokuvaustuulian

Kommentit (7)
 1. Moikka Tiiu!
  Claru on aivan upea hevonen! Itsekin palasin pari vuotta sitten harrastuksen pariin piiitkän tauon jälkeen, enkä kyllä aio enää lopettaa hevosten parissa harrastelua, niin ihanaa ”terapiaa” tuo tallilla ja hevosen selässä vietetty aika!
  Ostitko Clarissan suoraan tauon jälkeen? Olet kyllä huima tapaus kun noin pitkän tauon jälkee heti kisailet isoja luokkia ja pärjäät niissä, tsemppiä teille jatkoon, ilo seurata sinua täällä ja instassa 🙂

  1. Hei Viivu, ja kiitos ihanasta hyvänmielen viestistäsi.

   Ostin Clarissan äkkipäätöksellä heti kun hevosen näin – ja lähdin häntä varta vasten videon perusteella katsomaan.

   Minulla on melkoisen kipakka hevosmaku, enkä uskonut löytäväni unelmieni hevosta pitkään aikaan – Clarissa vaikutti kuitenkin ensi videosta asti juuri minun hevoselta, ja hevosen osto tapahtuikin aivan hurjan nopeasti. Itse asiassa kuukauden päästä ostoajatuksen heräämisestä.

   En ollut edes käynyt hevosen selässä vuosiin, ennen Liettuaan suuntautuneen hevosenostoreissun koeratsastuksia. Jälkikäteen ajateltuna kuulostaa aika hurjalta, mutta intuitio Clarissasta oli niin vahva, että en saattanut antaa hänen tulla myydyksi jollekulle toiselle.

   Vaikka ensimmäinen vuosi on sisältänyt paljon myös harmia ja epäonnistumisia, en silti vaihtaisi päivääkään. Olen niin onnellinen kun saan näin hienon hevosen kanssa tehdä päivittäin yhteistyötä ja kehittyä.

   Hienoa, että myös Sinä palasit tämän upean lajin pariin. Paljon tsemppiä hevosten kanssa ja kiitos kauniista sanoistasi.

   Tiiu

   1. Itse asiassa, olinhan koeratsastanut yhden hevosen Turussa ennen ulkomaan ostoreissua.

    Etten nyt ihan puhua palturia.

 2. Ahh näin juuri! En pysty sitä edes järjellä käsittelemään miten hyvältä yhteiset onnistumiset tuntuu.

  Kiitos Milla Pauliina ihanista sanoista ja paljon onnistumisia hevosten kanssa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *