kaunein kynttilä koskaan ja sananen arvostuksesta

 

sain mitä ihanimman viestin tässä iltana eräänä.

upean kynttiläbrändin luoja, kahden lapsen äiti Johanna, kysyi josko saisi lähettää minulle pari tuoksukynttiläänsä.

paketti saapui pian,  mukanaan kirje. tunteella kirjoitettu kirje yrityksen syntyhistoriasta,ja erityisesti siitä, miten Johanna on kahden tyttärensä innoittamana lähtenyt loihtimaan Malia Companya. visuaalinen tuoksukynttilöiden rakastaja halusi luoda kynttilän, joka olisi paitsi kaunis, mutta tekisi myös hyvää – olisi mahdollisimman luonnollinen.

ennen loppukaneetteja kirjeessä oli lauseita siitä, miten yrittäjän 6- vuotias tytär oli innoissaan kun kuuli kynttiläpaketin lähtevän minulle – Suomen kauneimpaan kotiin Tiiulle, sinne missä on hänen unelmiensa kylpyamme.

koin voimakkaita ihailun tunteita kirjettä lukiessani.

en saa valtavasti tuotelahjoja sosiaalisenmedian kanavieni johdosta – jokaisesta lähetyksestä saan ensiksi tiedustelun, tahdonko tutustua tuotteeseen, ja myönnyn vain lähetyksiin, jotka aidosti puhuttelevat.

tämän lähetyksen kohdalla koin olevani etuoikeutettu. jos pystyn kohdaltani edesauttamaan, edes pikkiriikkisen, kotimaisten pienyrittäjien – ja vieläpä naisten – tunnettuutta, koen tämän valtavana etuoikeutena. arvostan loputtomasti ihmisiä, jotka uskaltavat luotsia visionsa ajatuksesta eteenpäin, aina yritykseksi asti.

ja nämä, Malian soijavahasta  valmistetut, ilmaa puhdistavat kynttilät,  ovat paitsi jumalaisen kauniita, ne myös tuoksuvat unelmille.

bravo Johanna, ihailen Sinua.

ja kiitos, suuri kiitos, kauneimmista koskaan kohtaamistani kynttilöistä.

Tiiu Piret xx

* tuotteet saatu lahjana  / gifted *

 

Kommentit (2)
 1. Hei Nora, ja vilpitön kiitos ajatuksella kirjoitetusta viestistäsi. Pahoittelut etten ole sitä huomannut aiemmin.

  Sanasi lämmittivät todella. En tahdo mieltää blogiani mainoskanavaksi minkä johdosta kertomasi kaltainen toiminta ei ole mieleeni – mukava huomata että tämä on välittynyt myös ruudun toiselle puolen.

  Kiitos ja ihanaa syksyä

  Tiiu

 2. Nora Hänninen
  20.10.2019, 16:20

  Pakko antaa erityismaininta siitä, että tämä blogi ei ole (erinäisistä rahaa vievistä projekteista huolimatta) muuttunut pelkäksi sekalaisen romppeen mainoskanavaksi, jonka postauksissa kiskotaan kitukasvuista jutunjuurta aasinsiltaa pitkin kohti loppua, jossa alekoodi seisoo. Tai sitten kaupallinen yhteistyö on tehty sen verran taiten ja edes omilla valokuvilla niin, ettei lukijaa ala ärsyttää heti kättelyssä kun ei enää sisällöstä tiedä onko jonkun blogissa vai nettikaupassa… Kuinka vain mutta kumminkin, pidä tinkimätön linja koska se sopii tyyliisi parhaiten!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *