kaunein pari päällä maan

lainahöyhenissä

 

enpä kyllä äkkiseltään edes muista koska olisin viimeksi käyttänyt korkokenkiä. muutoinkin kenkävöyhkä keskittyy tätä nykyä oikeastaan yksinomaan lenkkitossuihin.

mutta auta armias kun näin nämä ystäväni  H&M Conscious Collectionin kirjaillut tasselikengät, niin kyllä unohtui tennarit hetkeksi. harvoin on mikään asia niin kaunis, että sen tohtisi kehystää - mutta nämä tahtoisin ehdottomasti kaunistamaan elämääni.

ja kyllä. testasin. ovat aivan mielipuolisen upeat myös jalassa. huoh.

Kommentit

Melen (Ei varmistettu)

On aivan jumalaiset! Onko nuo kengät tällä hetkellä myynnissä, koska kävin heti H&M:n nettisivuilla enkä itse ainakaan löytänyt noita. :)

Piret
lainahöyhenissä

No ikävä kyllä ei ole :( nämä on vanhasta Conscious mallistosta. Ebaysta löytyy parin satkun hintahaitarissa..

hazelna (Ei varmistettu)

Voi ei miten ihanat korkkarit, minä tahtoo myös! :-D

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Hyvänen aika miten onkin nätit! En kyllä raaskisi edes käyttää :)

www.peaceandstyle.fi

Vierailija (Ei varmistettu)

Luulin löytäväni oman hääkuvani tekstistä päätellen

Emma Wilde (Ei varmistettu) http://thewildethings.com

Kuvankauniit ovat, H&M Conscious S/S 2014-mallistosta, eli näitä voi alkaa etsimään eBaysta yms. Kyseinen mallisto hiveli silmää aikanaan (ja vieläkin) ihan todella, mutta suhtaudun varauksella siihen, kuinka henkkamaukka markkinoi mallistoaan "vihreänä". H&M saa toki niskaansa hirveästi kuraa jo silkan kokonsa tähden, mutta hirvittää oikeasti ajatella, että nämäkin kengät voivat vallan hyvin olla lapsen kirjailemat. En sano, että ovat, mutta miettisin silti kahteen otteeseen ennen kuin ostaisin uutena. Käytettynä ostettaessa ongelma tietenkin tavallaan "katoaa".

Kumikameli (Ei varmistettu)

Miten ihmeessä se ongelma tavallaan katoaa, kun käytettynä ostaa jotain epäeettistä? Ikinä en ole ymmärtänyt tätä perustelua, jota näkee turkisten osalta käytettävän paljonkin. Ihan yhtä turhaan tapettu se eläin on, vaikka aikaa olisi kulunutkin mukamas riittävän kauan. Valheellista hyvän omantunnon ostamista ja pään pensaaseen laittamista, sanon minä.

Kommentoi