kenelle annat aikaasi?

lainahöyhenissä

* tuote saatu // gifted 

 

 

uusi parisuhde ja toisesta hullaantunut mieli on herättänyt ajatuksia ajankäytöstä. siitä, kenelle annan aikaani. 

ennen, yhtälö oli helpompi. oli vain minä ja Chloe, ja meidän likkojen jutut. vaeltelimme metsässä vailla aikatauluja, istuksimme mättäillä. yhteiset päiväunet kainalokkain oli arjen välttämättömyys.   teimme kaiken kaksin -  söimme, nukuimme ja juoksentelimme. 

nyt, kun kuvioissa on uusi poikaystävä, en malttaisi olla hetkeäkään erossa. en edes sitä aikaa, minkä ennen vietin rakkaan koirani kanssa mättäillä istuksien. keppejä heitellen. enkä sitä aikaa, minkä ennen otin ihan vain itselleni. joogasin ja kolusin kirpputoreja etsien milloin mitäkin rosoista savivaasia kodin kaunistukseksi. 

 

 

 

entä some ja muu älylaitteilla selattava soopa sitten? sille annan kyllä aikaani, aivan liikaa. vaikka yritän jättää puhelintani pois yhä enemmän ja enemmän - ettei se enää automaattisesti tarttuisi kouraani kun ohi kävelen. addiktoiva älyelektroniikka vie kuin varkain aivan liian paljon aikaani, antamatta kuitenkaan mitään oikeasti aitoa ja merkityksellistä takaisin.

olipa myös aika, jolloin perustelin puhelimen neuroottista mukanakantamista sillä, että pysyy tietoisena siitä, mitä kello on. en jaksa uskoa että kukaan enää nykyisin moiseen vetoaa, mutta sanoinpa nyt tämänkin ääneen. olen ollut viime aikoina kovin rehellinen ajatuksieni ja tunteideni kanssa täällä blogini sivuilla, ja se tuntuu hyvältä. 

olisi mukava kuulla, miten Sinä koet aika- käsitteen. annatko sitä tarpeeksi, ja suuntaatko ajankäyttösi Sinulle oikeasti merkityksellisiin asioihin, vai hukkuuko se kuin huomaamatta silkkaan huuhaahan, tai saamattomuuteen? 

itseäni aihe koskettaa suuresti, koska huomaan kohdentavani ajankäyttöäni usein asioihin ja toimiin, jotka eivät ole minulle tai lähimmäisilleni edes oikeastaan hyväksi. asioihin, jotka eivät ansaitse niin paljon huomiotani, ja toisaalta taas asioihin, joihin käyttämäni aika on suoraan pois minulta tai ihmisiltä, ketkä olisivat oikeasti aikani ansainneet. ja joiden kanssa vietetty aika on kultaa kalliimpaa. 

pohtikaapa tätä ystävät.

terveisin, 

Tiiu Piret xx

 

Daniel Wellingtonin kanssa yhdessä tuumin tahdomme tarjota aiheeseen liittyen  alennuskoodin TIIU15, joka tarjoaa ilmaisen toimituksen maailmanlaajuisesti ja 15% alennuksen Daniel Wellingtonin verkkokaupassa 30.9 saakka. 

kuvissa näkyvä kelloni on malliltaan Classic Petite Melrose (28mm), ja poikaystäväni kellomalli on Classic Black Bristol.

 

 

 

Kommentit

Ammattilaisen ottein (Ei varmistettu)

Tiedätkö, sulla on äärimmäisen hieno ja hienovarainen ote näihin kaupallisiin yhteistyökuvioihin. Nytkin. Et päälleliimaa ja tyrkytä, vaan tulokulma on pohdittu ja analysoitu hienosti. ***** sulle ja papukaijamerkki till!

Sun pitäisi opettaa muutamia
”ammatti”bloggaajia kuinka homma hoidetaan niin, ettei lukijaa ärsytä nämä kaupalliset hommat niin paljon. ”Ammatti”, koska tuntuu lukijan aliarvioimisesta, kun tekstistä paistaa läpi, että on ollut vähän vaikea keksiä, miten hommaa lähestyttään ja tuote esitellään lukijalle.

Sä olet aina vaan paras bloggaaja tämän maan sisällä (luultavasti laajemminkin, mutten seuraa ulkomaisia)!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos paljon. Viestisi on todella ihana, ja tuntuu hyvältä saada positiivista ja hyvin perusteltua palautetta - etenkin näiden kaupallisten kampanjoiden kohdalla, jotka tietysti luovat aina omat haasteensa. 

Ihanaa syksyä Sinulle :) 

Uk (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä, että tämä kello on tässä hyvin esitelty, tämä kellofirmahan on tainnut valjastaa kaikki tämän maan blogipitäjät...semmoista se nykyään on, tässä blogissa hoidettiin asia tyylillä ja kiinnostavalla aiheella. Ajankäyttö on nykyään ongelmallista, aina vaan ajalta " vaaditaan enemmän", on laatuaikaa, digiaikaa, ruutuaikaa ja vaikka mitä. Parasta ajankäyttöä on tehdä asioita keskittyen, homma kerrallaan.

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos :)  Tämäkin aihe kumpusi suoraan omasta elämästä, niin siitä oli helppo kirjoittaa. 

-Karoliina (Ei varmistettu)

no juuri tämä soopa! Miksi pitää se puhelin olla kädessä ja selata sitä vaikka voisi tehdä paljon järkevämpää! Puhua vaikka kaverille siinä vieressä. (toisaalta selaan paljon sun instastoriesia :)) Ja telvisio,sarjat mihin jää koukkuun! Tulee niin paljon enemmän vaikka lähdettyä pihalle kun ei ole mitään koukuttavaa sarjaa menossa. Ja millä voi muuttaa nuorison some kulttuuria. keräännytään yhteen somettamaan. no hyvä jos ovat edes samassa paikassa mutta puhuisivat toisilleen! Tai sitten se, että niin nuoret ottavat kuvia sinne someen duck facea ja pylly pitkällä. Kiipeisivät puuhun ja leikkisivät! Alkaa kierrokset hakkaamaan rajottimella arrrgh.. Toivotaan että maailma kerkeää muuttumaan ennenkuin oma lapsi kerkeää some ikään.

Karoliina kateellinen (Ei varmistettu)

Sinusta se on kiinni, miten lapsesi opetat.
Mutta jollain ilveellä sinäkin tiesi löysit tähän kirjoitukseen ja vieläpä kommentoit jollain laitteella. Vaikka olisit voinut mennä pihalle puuhun. Ha ha!
Tälläiset kommentit on erityisen huvittavia, Keep Up with it Karo!

Piret
lainahöyhenissä

Olen itsekin alkanut seuraamaan esimerkiksi Instagramin käyttöäni, mikä joskus vei aivan järjettömän määrän aikaa viikoistani. Antaen kuitenkaan mitään sisältöä elämään. 

Nämä on asioita, joihin nykyaikana on entistä enemmän kiinnitettävä huomiota, niin aikuisten kuin nuorienkin. 

Tiinu12 (Ei varmistettu)

Heips!

Saako kysyä, mistä tuo neliöruutuinen päiväpeitto on? Kaunis koti sinulla ja kauniita sävyjä :)

Piret
lainahöyhenissä

Ikeasta on pellavasekoite päiväpeitto! Se on ihana :)

Kommentoi