kepeissä helmoissa

lainahöyhenissä

 

istun paraikaa bussissa jossain lahti-heinola välillä ja läpikäyn lomakuvia. asukuvat reissusta ovat muutamaa hassua rantakuvaa lukuun ottamatta jääneet tyystin isntagram- päivitysten varaan, joten josko petraisin ihan alkujaan sillä saralla täällä bloginkin puolella. 

ensiksi on sanottava, että ilahduin todella positiivisesti kanariansaarten vaatetarjonnasta. espanjalaiset zara ja mango tarjosivat takuukamaa edullisemmin kuin kotipuolessa, minkä lisäksi mangolta löytyi myös yksi He by Mango- myymälä - liekö vain minä, mutta en tosiaan ollut tietoinen mangon tehtailevan myös miesten vaatteita? samassa myymälässä oli tarjolla myös Mango Sport mallistoa naisille.

tuttujen puljujen lisäksi tykästyin Pull&Bear- nimisen espanjalaisketjun tarjontaan, ja hankin omaan kaappiin muutaman farkkupaidan, miesten kolitsihupparin treenipusakaksi sekä kuvan sinisävyinen kukkamekon. mekko on tässä puettuna zaran pitsihelmaisen mustan slip-on mekon päälle ja tuplamekko on vielä päällystetty Mangon outletistä löytyneellä suurella indigonsinisellä neuleella. 

taisinpa kulkea koko reissun enemmän ja vähemmän helmoissa. täysin tietoinen valinta, sillä housuihin ja paksuihin palttoisiin saa taas kääriytyä hyvän tovin ennen kevyempiä kerrastoja. 

 

translation// wearing two slip on dresses on top of each other and a new jumper from Mango Outlet

Kommentit

Ihania kuvia! Löysin kanssa Pull&Bearin pari vuotta sitten matkalla ja sen jälkeen sinne on aina pitänyt päästä jos on Espanjassa!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos !! harmi vain kun kyseinen pulju ei postita suomeen nettikaupastaan :(

Kommentoi