kesästartti Toscanassa

lainahöyhenissä

 

ai jummi on nainen innoissaan !! nyt kun kaikki on lyöty lukkoon, lomat myönnetty, villa ja lennot maksettu ja aamukampa askarreltu, uskaltaa tämän jo sanoa ääneen. KESÄ ALKAA TOSCANASTA.

käsittämätöntä saada 9 ystävyksen aikataulut sopimaan siten, että toukokuun viimeinen viikko lekotellaan vieretysten oman huvilan altaalla. juuri tällaisesta reissusta aina puhutaan ja puhutaan mutta mitään ei saada aikaiseksi - vaan nytpä saatiin.  siis meitä on  y h d e k s ä n . wau.

minä tiedän että joukossanne on takuulla Toscanan kävijöitä, joten viskatkaa parhaimmat vinkkinne ilmoille. majoitumme ihan Arezzon kupeeseen ja käytössä on auto.

siispä - mitä ei saa missata, missä on parhaat viinitilat ja paistaako touko-kesäkuun vaihteessa aurinko ? 

 

Kommentit

Luru
Changes

Ai että, ihan meinaa kateus iskeä! Oltiin itse Toscanassa puolitoista vuotta sitten syksyllä ja kahden viikon reissu oli aivan mahtava. Mehän oltiin silloin reissussa ihan pienten lasten kanssa, eli aika erilainen reissu tod. näk. kuin teillä, mutta kaksi sopivaa vinkkiä on kuitenkin antaa, nimittäin:

1. THE MALL-outlet keskittymä! Aivan ehdoton muotityyppien paikka. Tänne vein väkisin koko perheeni, vaikka pieni vauva ja kaksivuotias poika nyt eivät aivan ympäristöön istuneetkaan... ;D

2. Albergo Ristorante Casentino Poppissa. Aivan törkeän hyvää ruokaa. Vietettiin tuolla mieheni kanssa ilta kahdestaan 3. hääpäiväämme juhlistaen ja pidän edelleenkin tuona iltana syömääni ateriaa elämäni parhaana. Toki romanttisilla fiiliksillä osansa illan onnistumisessa, mutta silti.

Näistä ei kumpikaan siis varsinaisesti Arezzossa, mutta autolla ei mitään järisyttäviä matkoja, Toscanan sisällä kuitenkin.

Toivon teille aivan huikean ihanaa reissua!

heta margareta
Viinillä

Siena on ihan pakollinen, niiiiin ihana :) Me tykättiin ainakin Enoteca Italianasta, jossa on ihan huikea valikoima italialaisia viinejä laseittain..

Eve (Ei varmistettu)

Hei! Sulla on ihana mahtava blogi ja kirjoitat niin positiivisesti aina. Kivaa reissua teille! Pieni hento pyyntöni olisi, josko voisit uuden karheahko Celinen-laukkuasi esitellä hieman tarkemmin? Nimittäin hankin jenkkiläisen nettikaupan kautta samanlaisen tovi sitten, mutkien kautta sain sen pari päivää sitten kotiin ja epäilykseni on, että laukku on todella hyvä feikki-kipale tai sit (toivon mukaan) aito. Voisitko auttaa mitenkään, laittamalla esim. yksityiskohtaisia kuvia laukun sisällöstä, sarjanumerosta, taskuista ym.. mitä ikinä keksitkään. Ymmärrä tietysti, että vaadin aikas liikoja, mutta jos voisit vähän edes auttaa niin olisi kovin kiva :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiiitos ihanat vinkeistä !! odotan reissua kyllä niin tohkeissani :)

Eve: Kiitos ihana <3  hmmm..  mikähän nettikauppa oli kyseessä ? - Celineä saa nimittäin vain muutamasta nettikaupasta tilattua.  Myös maksamasi hinta on melkeinpä suoraan verrannollinen aitouteen - jos ostit miniluggagen nettikaupasta niin sitä ei millään maailman valuutalla saa alle 1.600 euron uutena.

Purseforumilta löytyy paljon tietoa Celinen Luggage mallin aitouden tarkistamisesta. Lisäksi myös esim tämän linkin  http://www.spottedfashion.com/2012/01/18/authenticate-celine-bags-differences/ kautta löytyy muutokset laukun sisäosissa vuodesta 2011 vuoteen 2012. Toivottavasti saat näistä hieman apua :)

Eve (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksista! Alanpa heti selvittämään asiaa. Tilasin laukun celinehandbags.net sivuston kautta ja tosiaan reilusti alle tuon 1600e. maksoin siitä jotenka meikäläisellä hyppysissä aidon näköinen veska feikkinä :D voi minua! No, ei auta itkut markkinoilla, aion silti käyttää sitä, on Se kuitenkin nahkaa, siitä oon sata varma. Viikonloppuja! :)

Oi ihana loma tulossa teillä! Me olimme myös viime heinäkuussa Toscanassa 8 hengen porukalla, oli aivan mahtava viikko!

Tein matkasta muutaman postauksen, mutta jos haluat lisätietoa esim. siitä viinitilasta, jossa käväisimme niin laita ihmeessä vaikka mailia niin I'll hook you up!

Ja yhdyn Luruun, the Mall-ostari oli vierailun arvoinen :)  

 

Kommentoi