kiitollisesti finaalissa

lainahöyhenissä

 

nöyrä kiitos kaikista onnitteluista ja kauniista sanoista.

onpahan ollut elämäni hurjimpia viikkoja koskaan.

Suomen kaunein koti- ohjelmassa esitelty kotini aiheutti melkoisen mylläkän. olen saanut aivan valtavan paljon kauniita viestejä, puheluita, onnitteluja ja halauksia. keskustelunavauksia kadulla ja pitkiä sähköposteja siitä, miten kodistani huokuu rauha. 

minua koskettaa aivan sydänjuuriin saakka se, että visioni harmonisesta ja viimeistellystä kodista, on tehnyt niin moniin vaikutuksen. että niin moni aisti sen hartaan tunnelman, mikä kodissani vallitsee. sen lämmön ja energian, mikä kodissani on aina läsnä. 

olen toteuttanut tähän taloon kokolailla sielunmaisemani. rakkauden luontoon, ja niihin asioihin, mitkä merkitsevät elämässä. tuomareiden sanat syntymäviisaudesta ja tarpeekseen saamisesta nostivat ihon kananlihalle. että taloni pystyi kertomaan asukkaastaan tämän, vaikka raati ei ollut tietoinen kuka tai ketkä talossa asuu. 

jakson päätteeksi lipsahti kyynel jos toinenkin poskelleni. olin valtavan liikuttuneessa tilassa, ja koko rakennusprojekti kiteytyi ammattitaisoiden raadin sanoihin siitä kurinalaisuudesta, mitä taloa suunnitellessani vaalin.

se tunne tuntui jokaisessa solussa. se ylpeys omaa kädenjälkeä ja tinkimättömyyttä kohtaan, jonka lopputuloksena sain minulle kauneimman kodin, mitä ajatella saattaa. 

kiitos vielä Sinulle, joka kirjoitit minulle. sanasi merkitsevät maailman. 

Tiiu Piret xx

 

Kommentit

Eveliina28 (Ei varmistettu)

Katsoin äsken jakson ja olihan se aivan ihana!! Tuomarit oli aivan haltioissaan. Poikaystäväkin meni sanattomaksi ja todettiin yhdessä että ei muilla kodeilla taida olla tässä kisassa mitään mahollisuuksia. Onnea <3

Eveliina28 (Ei varmistettu)

Ja tietysti kävin myös äänestämässä!

Yonna (Ei varmistettu)

Kommentoinpa nyt minäkin. Katsoin jakson ja aivan omassa luokassaan on sun talosi. Onhan siellä muitakin hienoja mutta jotain maagista harmoniaa kodissasi on. Uskon että voitat, ja ansaitset sen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Älyttömän ihana koti! Törkeästi aion varastaa tuon idean mustasta puusta ja puunvärisestä terassista, koska hivelee myös omaa silmää. Sisälle tarvitsen enemmän kontrasteja ja kirkkaampia värejä, koska olen väriharakka :D

Lilme (Ei varmistettu)

Heippa! Mitähän värisävyä olet käyttänyt kotisi sisäseinissä? Ja onnittelut finaaliin pääsystä :)

-Jutta- (Ei varmistettu)

Nyt meni kyllä oikein!

Terhi//Reelinki (Ei varmistettu) https://reelinki.blogspot.com/

Onnea voitosta. Tiiätkö kun aloin itkemään kun voitit. <3 Sinulla on ihana koti.

Piret
lainahöyhenissä

Voi mahdoton kiitos niin paljon!! kyllä muakin on itkettänyt valtavasti

Sofiee (Ei varmistettu)

Onnea voitosta, täysin oikeaan osoitteeseen meni!<3

Mistä mahtoi olla peräisin tuo sun finaalissa ollut kauluspaita? Näytti tosi hyvältä :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos ihana!! Hurjalta tuntuu tämä :) 

Hah paita on poikaystävän, ja olisiko H&M:n puuvillapaita. Olen ominut sen täysin!

Lumos

Täälläkin jännitettiin kuinka käy! Oikeaan paikkaan meni voitto, vaikka jokaisessa näytetyssä kodissa oli aivan ihania asioita. Hurjasti onnea vielä <3

Sirkka Wirpi (Ei varmistettu)

Hei! Ihana koti sinulla. Kyllä jännitti tulos. Kun olen mustien vaatteiden ystävä niin tiedustelen mistä olet ostanut sen mustan tunikan sekä ihanan pitkän pitsipaidan?

Kommentoi