kiitollisesti finaalissa

C92DFFC4-CFF7-4967-9605-4B66848D419F (1)-2.jpg

 

nöyrä kiitos kaikista onnitteluista ja kauniista sanoista.

onpahan ollut elämäni hurjimpia viikkoja koskaan.

Suomen kaunein koti– ohjelmassa esitelty kotini aiheutti melkoisen mylläkän. olen saanut aivan valtavan paljon kauniita viestejä, puheluita, onnitteluja ja halauksia. keskustelunavauksia kadulla ja pitkiä sähköposteja siitä, miten kodistani huokuu rauha. 

minua koskettaa aivan sydänjuuriin saakka se, että visioni harmonisesta ja viimeistellystä kodista, on tehnyt niin moniin vaikutuksen. että niin moni aisti sen hartaan tunnelman, mikä kodissani vallitsee. sen lämmön ja energian, mikä kodissani on aina läsnä. 

olen toteuttanut tähän taloon kokolailla sielunmaisemani. rakkauden luontoon, ja niihin asioihin, mitkä merkitsevät elämässä. tuomareiden sanat syntymäviisaudesta ja tarpeekseen saamisesta nostivat ihon kananlihalle. että taloni pystyi kertomaan asukkaastaan tämän, vaikka raati ei ollut tietoinen kuka tai ketkä talossa asuu. 

jakson päätteeksi lipsahti kyynel jos toinenkin poskelleni. olin valtavan liikuttuneessa tilassa, ja koko rakennusprojekti kiteytyi ammattitaisoiden raadin sanoihin siitä kurinalaisuudesta, mitä taloa suunnitellessani vaalin.

se tunne tuntui jokaisessa solussa. se ylpeys omaa kädenjälkeä ja tinkimättömyyttä kohtaan, jonka lopputuloksena sain minulle kauneimman kodin, mitä ajatella saattaa. 

kiitos vielä Sinulle, joka kirjoitit minulle. sanasi merkitsevät maailman. 

Tiiu Piret xx

 

Kommentit (12)
 1. Täälläkin jännitettiin kuinka käy! Oikeaan paikkaan meni voitto, vaikka jokaisessa näytetyssä kodissa oli aivan ihania asioita. Hurjasti onnea vielä <3

  1. Sirkka Wirpi
   29.11.2018, 14:32

   Hei! Ihana koti sinulla. Kyllä jännitti tulos. Kun olen mustien vaatteiden ystävä niin tiedustelen mistä olet ostanut sen mustan tunikan sekä ihanan pitkän pitsipaidan?

 2. Onnea voitosta, täysin oikeaan osoitteeseen meni!<3

  Mistä mahtoi olla peräisin tuo sun finaalissa ollut kauluspaita? Näytti tosi hyvältä 🙂

  1. Kiitos ihana!! Hurjalta tuntuu tämä 🙂 

   Hah paita on poikaystävän, ja olisiko H&M:n puuvillapaita. Olen ominut sen täysin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *