kiitos kaikesta 2018

Downloads67.jpg

 

kulunut vuosi on ollut niin hyvä, että sen meneminen tuntuu suruna rinnassa. 

siinä missä 2017, oli hirvittävän uuvuttava, surullinen ja kaikin puolin raadollinen, on tämä vuosi ollut kuin vastakappale ahdistavalle edeltäjälleen. 

vuonna 2018 olen oivaltanut elämästä enemmän kuin aiempina vuosinani yhteensä. kliseistä kyllä, muta ne hyvät asiat mitä ihmiseloon ylipäätään povataan yhdistää, ovat lähes kaikki osuneet kohdalleni juuri näiden 365 päivän aikana. 

vuosi alkoi uudessa kodissa. kodissa, jossa on niin hyvä elää ja olla, että mieli hymyilee tauotta. kodissa, jossa herätään lintujen lauluun ja peitellään yöhön tähtikannen vienossa valossa. 

pian tämän jälkeen tuli rakkaus. aivan liian aikaisin siihen nähden, mitä olin valmis kokemaan – valmis itselleni sallimaan. rakkaus siinä mitassaan, mitä elämä yhtäkkiä tarjosi, oli ennen muuta pelottavaa. kapinoin ja kyseenalaistin maailmankaikkeuden ratkaisun tuoda rakkaus juuri nyt elämääni kun en ole edes valmis.  

aivan kuin sitä joskus olisi. 

vuonna 2018 opin itsestäni monta erityistä asiaa. on yllättävän vapauttava tunne huomata, miten keskinkertaisesti sitä oikeasti onkaan perillä itsestään. siitä mitä on, mitä haluaa ja mitä kohti elämässä pyrkii – tai mitä vastaan pyristelee. miten itse itselleen määrittää sen mikä elämässä on tärkeää ja mikä ei. 

suurin intohimoni ja unelmani elämässä on ollut palata takaisin hevosiin – palata takaisin siihen tekemiseen, mikä saa minusta parhaimman esiin. yksilön onnellisuus on aina itsensä harteilla, eikä sen tuominen jonkun toisen toimesta ole konseptina edes mahdollista – kun tälle suot hetken ajatuksistasi, huomaat miten paljon tähän toteamukseen kiteytyy elämän solmukohtia. 

siksipä nyt, keskityn tekemään itseni onnelliseksi, tavalla jonka parhaiten tiedän – ensimmäistä kertaa 14 vuoteen. siksi tiedän, että tuleva vuosi 2019, tulee olemaan haasteistaan huolimatta hyvä. 

olenhan onnellinen omissa nahoissani, ja valmis jakamaan sen. varauksetta. 

 

onnea ja oivalluksia vuoteenne 2019 toivoen, 

Tiiu Piret xx

Kommentit (1)
  1. Koskettava teksti. Oon niin iloinen sun puolesta että koit noin upean vuoden. 🙂 Onnellista myös tätä uutta vuotta, Tiiu. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *