kikkaviitonen kenkien puhdistukseen

lainahöyhenissä

 

eräs lukija tiedusteli, kuinka onnistun pitämään kenkieni valkeat pohjat puhtaina - mistä syystä paljastan nyt  salaisen aseeni. vastaus on kovin simppeli, mutta harva tulee sitä ehkä ajatelleeksi kenkien puhdistukseen.

tämä käyttämäni puhdistaja,  ja valkeiden kenkien pelastus on IHMESIENI. maaginen marketeissa myytävä sieni, jonka toimintaperiaatetta en piruvie pysty käsittämään, puhdistaa siis kaiken kaikesta - myös pinttyneen lian valkeista kengistä, siinä missä yksikään kokeilemani puhdistusaine ei tehoa.

testatkaa ja hämmästykää.

 

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Ah, kotona on ainakin yhdet airmaxit odottelemassa puhdistamista ja sitten vielä toiset kokovalkoiset air force onet, joita olen pitänyt kuin kukkaa kämmenellä, etteivät likaantuisi. Ehkä ihmesieni on ratkaisu tähän!

Kastehemmu (Ei varmistettu)

Ihmesieni on jo vuosia ollut kenkienhoitolaatikon vakiovaruste siinä missä musta blankki. Korvaamaton!

mm. Julia

Ihmesieni tosiaan on nimensä veroinen kapistus! (miten he*vetissä se oikein toimii, kysyn vaan?! :D) Ollut jo vuosia käytössä minullakin kenkien puhdstuksessa. Lyömätön ase pinttynyttä likaa vastaan!

Toimitus
Toimitus

Kiitos vinkistä! Jaoimme sitä täällä.

Napostellen (Ei varmistettu) http://napostellen.wordpress.com

Minä löysin ihmesienen vasta aika äskettäin. Hyvin toimii! Aiemmin käytin vauvan puhistuspyyhkeitä joita saa s-bonus kaupoista, oisko Rainbow.. Kelpo apulaisia nekin. :)

Lisbe (Ei varmistettu)

Sorry, eli siis mikä tämä tarkemmin ottaen on? Mihin menen tätä ostamaan, ja kysynkö ihmesientä? Minkä näköinen kapistus on? Jotenkin jäi vähän mystiselle tasolle, jos ei entuudestana tiedä tästä :)

Piret
lainahöyhenissä

Tuotteen nimi on Ihmesieni :) myydään isoissa marketeissa ainakin, ja on ihan yleinen tuote. Tarkoitettu puhdistamaan nimensä mukaisesti kaikkea. Suorakulmainen valkea sieni. Kysy myyjiltä ;) 

sannali (Ei varmistettu)

Seisotko todellakin aina varpaillasi?

Piret
lainahöyhenissä

no en seiso. kylläpä tämä nyt aiheuttaa ihmetystä.

tämä on kuvissa suosimani keino saada hieman "liikettä" kuvaan ja myös pituutta tynkäjalkoihini. ja asukuvista blogiin yleensä tiensä löytävät juuri nämä varpaillaan seisotut kuvat, kun ne nyt näyttävät silmääni kivoilta.

 

Mimimi (Ei varmistettu)

Ihmesieni on huippu. Se on tehty melamiinihartsista tms. ja sen puhdistusteho perustuu siihen, että hartsilla hankaaminen rikkoo pinnan. Eli "kuluttaa" käyttökohteen pinnasta lian pois. Samallahan tietty käyttökohteen pintakin kuluu jonkinverran. Elikkäs ei kannata käyttää ihan kaikkeen, mutta monesti pelastaa tilanteita ja helpottaa putsausta.

Piret
lainahöyhenissä

Hienoa, kiitos tästä !! en tosiaan tiennyt lainkaan, miksi tämä sieni on niin nerokas puhdistaja :)

Kommentoi