klassikkolaukku lainassa

lainahöyhenissä

 

olen pidemmän aikaa miettinyt uutta laukkua lähes yksinomaan käyttämäni vintage Chanelin rinnalle. 

laukkulistani kärjessä on aika tarkasti kaksi laukkua,  Chloen Faye, sekä kuvien upea Célinen Box, mitä pääsin mallailemaan ystävältäni Rooman reissulla.

Célinen laukku olisi kaikin puolin täydellinen:  minimalistinen, klassinen ja todella passelin kokoinen. omista laukuistani suuri osa on vuosien saatossa jääneet lähes täysin käyttämättä suuren kokonsa vuoksi. siksi uuden laukun tulisi olla kevyt ja ketterä - ja tämä on juuri sitä. 

ja kuinka upea on tämä petroolin sinertävä sävy - täydellinen piriste kaltaiselleni mustiin pukeutujalle. 

 

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Todella kaunis laukku! Ja tosiaan upea väri, joka sopii hyvin mustan (ja miksei valkoisen ja tummansinisenkin)kanssa! Itsekin tein hetki sitten ihanan second hand löydön, Marc by Marc Jacobs Too Hot To handle Sia -laukun turkoosin sävyssä. Toki tuo löytöni ei ole ihan samaa hintakuokkaa kuin sinun, mutta teki minut todella onnelliseksi :) MbMJ-laukkujen valmistus on lopetettu, joten yritän nyt metsästää muutaman itselleni :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oho! En oo ennen tälle laukulle syttynyt mut näiden kuvien jälkeen lähdin saman tien tsekkailemaan sen hintaa :D Kiitti vaan! Ja hei ihana luonnollinen look sun kasvoilla, näytät kauniilta ja onnelliselta!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos, olipa kauniisti sanottu. 

Hinta on kyllä todella hurja. Itse olen silmäillyt Vestiaire Collectivia, josko joku vähän käytetty tulisi vähän huokeampaan hintaan tarjolle :) 

123 (Ei varmistettu)

Box on kyllä kaunis! Strictly stylen Hanna oli postauksessaan pohtinut ostopäätöstä boxin ja Chanelin klassikon välillä, ja kommenteissa oli hyviä huomioita ja käyttökokemuksia, kannattaa lukaista :)

Piret
lainahöyhenissä

Hei hienoa kiitos vinkistä, käyn lukemassa :)

blogihaukkatytär (Ei varmistettu)

Yes and yes! Äitini on kaipaillut bloggaajaa joka olisi tyylikäs, naisellinen mutta särmikäs ja pukeutuu mustaan. Sitten löysin sinut, ja äiti muuten tykkäsi.

Piret
lainahöyhenissä

Oi mahtavaa!! Tervetuloa molemmille :) 

mmeeri (Ei varmistettu)

Sama laukku löytyy omaltakin listalta harmaana tai mustana. Siksi kyselisin, menikö laukku sulla hyvin olan yli, kun ilma ei käsittääkseni ole kovin pitkä.

Piret
lainahöyhenissä

Meni todella hyvin olan yli ja oli ihanan vaivaton - juuri tästä syystä ihastuinkin niin kovasti :) 

Kommentoi