kodin designklassikot verkkokaupasta

lainahöyhenissä

 

yhteistyössä, Finnish Design Shop 

suunnittelin taloni sisustuksen jo hyvissä ajoin, heti siitä alkaen, kun pohjapiirustus oli saatu valmiiksi.

unelmani oli moderni ja minimalistinen koti, missä erinomainen tilasuunnittelu, laadukkaat ja ajattomat materiaalit sekä vallitseva luonto yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. tahdoin kodin, joka ei vaadi valtaisaa huonekalusumaa tai tavaramäärää, vaan joka on vaikuttava ja kotoisa vaikka vain kiintokalusteineen. 

tältä pohjalta oli innostavaa lähteä valitsemaan niitä valittuja huonekaluja, ja sisustuselementtejä, joilla pystyn entuudestaan korostamaan tilan tunnelmaa. 

 

 

arvostan laatua ja skandinaavista designia, mistä syystä valitsin kodin kalustamisen yhteistyökumppaniksi maailman suurimman pohjoismaisen designin verkkokaupan, Finnish Design Shopin. valtaisan verkkokauppansa vahvuutena on paitsi poikkeuksellisen laaja brändivalikoima, myös tuotteiden todella nopea toimitus - Finnish Design Shop varastoi omaan varastoonsa suuren osan tuotteistaan, mistä syystä ne on saatavissa toimitettavaksi vain muutaman päivän toimitusajalla. 

omasta tilauksestani kaikki, paitsi Menun Afteroom penkki, olivat varastotuotteita ja saapuivat kotiin toimitettuina parissa päivässä. tilaustuotteena toimitettu Menun penkki saapui sekin heti, kun Menu sai omien toimitusvaikeuksiensa vuoksi lähetyksen eteenpäin. kaiken kaikkiaan tilaus kokonaisuudessan sujui juuri niin huolettomasti ja mutkattomasti kun toivoin.

erityismaininta on annettava Finnish Design Shopin ihanalle henkilökunnalle. tähän olen kiinnittänyt huomiota jo kauan ennen yhteistyöprojektiamme. olen hyödyntänyt verkkokaupan chat- palvelua useampaan sisustuspulmaani, ja aina olen saanut erittäin hyvää ja ripeää palvelua. mikäli en ole saanut vastausta heti, on minuun otettu yhteyttä kun vastaus pulmaani on saatu selvitettyä. arvostan hyvää asiakaspalvelua aivan äärettömästi ja pistän sen lähes poikkeuksetta etusijalle uusia hankintoja ja niiden ostopaikkaa miettiessäni. 

suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Finnish Design Shopin kutkuttavaa valikoimaa. verkkokaupassa on juuri nyt kevään alennuskampanjan lisäalennus käynnissä, jossa jo alennetuista tuotteista saa 15% lisäalen. 

kirjasin tuohon alas vielä listan kotoani löytyvistä Finnish Desigin Shopin tuotteista linkkeineen.

 

Tiiu Piret xx

 

 

Finnish Design Shopin tuotteet kotonani

Vitra Akari 10A, lattiavalaisin 

Menu Afteroom penkki (tilaustuote) 

Skagerak Nomad jakkara

Skagerak Georg peili 

Hay Slit pöytä 

Artek 124 degrees peili 

Menu Socket pöytävalaisin 

Marimekko Ming vaasi 

AYTM Curva lehtiteline

Hay Field leikkuulauta

* tuotteista saatu yhteistyöalennus* 

 

 

 

Kommentit

Viv (Ei varmistettu)

Olispa mullakin rahaa.. Oon kuolannu tuolta sivuilta erästä artekin valaisinta nyt varmaan vuoden putkeen....
Ehkä jonain päivänä sitten

Nananana (Ei varmistettu)

Upeita design klassikoita! Sulla on pettämätön maku.

Huutelin jo tuolla toisessakin kommmenttiboksissa, ja tiedustelin, saisitko meille lainahöyhenissä -lukijoille annon nettikauppaan alekoodin kun oot myös heidän kanssaan tehnyt yhteistyötä? Matto haaveet silmissä hahaa !

Piret
lainahöyhenissä

Hei mäpäs tiedustelen asiaa, ja palaan pian :) Anteeksi kuin unohtui tämä!!

Nananana (Ei varmistettu)

Jeee, kiitos kun tiedustelet! Aurinkoista viikonloppua <3

Julia Zhuravlova (Ei varmistettu) https://twinklelittlstar.wordpress.com

very simple and beautiful decor!

vilmanna (Ei varmistettu)

Moikka!

Pakko kysyä mistä noi ihanat höyhenet on?

Kommentoi