koko kesän luottoasu ja pari ajatusta pukeutumisesta

01571EE8-1FE5-4DD0-B2BA-23B37F4137A9-2.jpg

 

 

huomasinpa tässä juuri, että viimeisin asupostaukseni on huhtikuulta, Amsterdamin reissulta. 

syy tähän on yksinkertainen: en pidä asukuvien ottamisesta. en ollenkaan.

kameran edessä keekoilu sillä tavalla liioitellun lennokkaasti, että lopputulos näyttäisi muka luonnollisesta, on ollut minulle aina äärettömän kiusallista. 

muutenkin ajatus omien asujeni kuvaamisesta tuntuu päivä päivältä vieraammalta. haluaisin, että on jotain ihan oikeaa sanottavaakin. eihän vaatteet nyt kerro oikeastaan yhtään mistään yhtään mitään. 

toinen syy asukuvien vähyydelle on se, että omistan nykyisin todella niukan garderobin, enkä koe oikeasti käyttämieni asujen olevan kovinkaan inspiroivia. pukeudun usein samaan asuun, ja lähes poikkeuksetta kokomustaan. 

kuvan asu, mustat farkut ja valkoinen miesten pellavapaita, on ollut ylläni keväästä saakka monta kertaa viikossa – koen oloni tässä asussa aina hyväksi ja rennon tyylikkääksi. ja jos olen oikein mukavuudenhaluisella päällä, vaihdan farkut mustiin joogahousuihin ja oloni on entistä kotoisampi.  

olen vuosien myötä oppinut tuntemaan omat vahvuuteni pukeutujana, enkä enää kaipaa väri- tai trendikokeiluja tyylini rikastamiseksi. uusi pari korvakoruja tai uudet kengät, tuovat nykyisin sen kaivatun  särmän, mikä kymmenen vuotta takaperin vielä tarkoitti vaatteiden silmitöntä ostelua ja henkilökohtaisen tyylin päivittämistä. ostan vaatteita hyvin harvoin, ja ainoastaan tarpeeseen – en tahdo kaappiini yhtäkään vaatetta, mitä en voi päivittäin käyttää. 

en myöskään ole sinut sen ajatuksen kanssa, että kuvauttaisin blogiini asuja, joita en oikeasti edes arjessani käytä. tähän suuntaan olin kovaa kyytiä ajautumassa asukuvieni kanssa, enkä oikein näe mitään pointtia tällaisessa toiminnassa. 

herättääkö tämä jotain ajatuksia? olisi mukava tarinoida aiheesta kanssanne, mitä tyyli sinulle merkitsee? koetko löytäneesi oman luottotyylisi, missä tunnet itsesi hyväksi? luotatko harkittuun garderobiin vai tuoko vaatteiden paljous mielihyvää?  entä mistä inspiroidut pukeutujana? 

mielenkiinnolla ajatuksianne odottaen, 

Tiiu Piret xx

 

Kommentit (18)
  1. Tämä oli hyvä postaus – kiitokset siitä! Itselleni mullistavin ymmärrys oman tyylin löytämisen suhteen on ollut se, että oma tyyli syntyy nimenomaan ja vain toistosta; ei siitä että jokaisessa tilanteessa olisi jotain uutta ja erilaista päällä. Ajatuksesi ajattoman kapselivaatekaapin kokoamisesta ja laadukkaista vaatteista kiinnostaisivat kovasti ja olisi ihana päästä näkemään myös tarkemmin joitain luottovaatteitasi 🙂

  2. Ässätässä
    8.9.2018, 09:15

    Musta olisi mahtavaa nähdä niitä luottoasuja, vaikka sitten eri korviksilla silloin tällöin. Se kun olisi kaikkein inspiroivinta oikeassa elämässä, jossa ei ole pr-toimistoa, josta voi halutessaan hakea uuden vaateparren.

    Kiinnostaa myös sun näkemykset siitä, mitkä on hyviä merkkejä ja matskuja. Mitkä on niitä vaatekappaleita, jotka aidosti kestävät monta päivää viikossa käytössä. 🙂 ja erityisesti kiinnostaa parhaat mustat joogahousut!

    Itse juuri muuttaneena oon miettinyt myös paljon vaatteita – sitä että niitä on ihan liikaa, mutta muka ei mitään päälle pantavaa. 😀 haaveilen myös vaatekaapista, jossa ei olisi turhuuksia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *