koti-ilta

lainahöyhenissä

 

 

joulusiivous CHECK ja seuraavana vuorossa armoton safkablogien selaus teemalla mitähän kinuskikermasokeriunelmaa sitä leipoisi aatoksi ?

anteeksi kun olen himmaillut kotikuvia vaikka kovin olette niitä kyselleet. the thing is.. kun ei ole "valmista" niin ei tahtoisi näyttää edes vilaukselta nurkkia. perinteisiä akkojen ongelmia. yritän petrata. tässäkin.

nillitykseni kotikaupungin sushitarjonnasta kärjistyi eilen täysimittaisen sushi-illallisen valmistukseen. oli torched teriyaki salmon rollia, spicy tuna rollia ja sen sataa sorttia - unohtamatta tietenkään chili majoneesia ja muita sooseja.  ja muuten maittoi.

translation// more details from our home and some home made torched sushi.

 

Kommentit

Tulee ainakin halvemmaksi tuo itsetehty luksussushi, ja että näyttää muuten hyvältä! Jos olis ravintola niin olis hintaakin, nimim. just viikonloppuna suolasesti Helsingin hinnoilla maksanut herkuttelija. ;)

NinaVee
Väreilyjä

Teillä on takka, ihana takka! Ja niin hyvän näköisiä susheja että herahti vesi kielelle. Sä olet niin ihana kodin hengetär. :)

Maria/dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Ahh. näyttää iiiiiiiiihanalta !
Ja namilta. tänne tuommoisia susheja ! :P Pitääpä tehdä susheja kunhan pääsee kotiin ! :)

Hyvää joulua !

-Maria

Piret
lainahöyhenissä

Elina: tulee se kyllä helkkaristi halvemmaksi, kunhan vaan jaksaa värkätä ja tarjolla on tuoretta kalaa. Sydneyssä olessa sushia tuli syötyä lounaaksi päivittäin ja luxus sushit raflassa paristi viikossa :D on vaan meikäläisen lempparia !

NinaVee: se on kyllä huikea. joka ilta sitä tuijjottelen lumoutuneena <3 Kyllä se on myönnettävä, että melkoisesti  kotoilu maittaa - ja kaikki siihen liittyvä höösäys

Maria: ihanaa joulua Sinullekin ! sushihommiin vaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä kuvasi sushista oli viimeinen sykäys itselleni vihdoin tehdä itse sushia. Onko sinulla tarkempia ohjeita noihin herkkuihin ja mistä täältä Jyväskylästä ostat kalan? Kiitos jo etukäteen mikäli jaat tiedon kanssamme!

Char & the city (Ei varmistettu) http://charandthecity.indiedays.com

Voi Piret, teidän koti on yksinkertaisesti aivan upea. Siksi ajattelinkin heittää sinua pienellä sisustushaasteella:
http://charandthecity.indiedays.com/2012/12/21/joulutunnelmaa-kotosalla/

:)

Kommentoi