kotishala kuvissa

lainahöyhenissä

 

sain lauantaina joogasilkin solmituksi kattoon, ja kotishala on nyt vihdoin täydellinen. 

joogahuoneesta on tullut itselleni korvaamaton rauhan tyyssija. täällä valkenee aamut, ja taittuu illat, aivan erityisen lempeästi. 

sisustuksen olen pitänyt hyvin yksinkertaisena. oven viereen, sokkelin päälle nostettuja,  kapeita kaappeja lukuunottamatta huoneessa ei ole muita kalusteita. seinälle on tekeillä vielä puinen joogamattoteline, mutta muutoin shala saa jäädä hyvin ilmavaksi. 

kattoon ripustettavaksi suunnitellut voimistelurenkaat, ja ilmajoogasilkki, otettiin huomioon jo hyvissä ajoin kattorakenteita suunniteltaessa. kattoon laitettiin erillinen vahvike, jotta kiinnityskoukut todella pysyvät katossa, eivätkä anna periksi missään tilanteessa. tämä ei ole välttämätön toimenpide tokikaan - kiinnikkeet saa kiinni myös ilman vahvikketta, tällöin on vain valittava huolellisesti oikea kiinnitystapa omalle kattomateriaalille. 

oman joogasilkkini* hankin jyväskyläläisen tankotanssikoulu Ready Set Polen kautta, jonka avulias henkilökunta neuvoi oikean kiinnikkeen valinnassa ja silkin trapetsisolmujen solmimisessa - koskaan kun ei ole aiemmin ollut tarpeen itse solmia silkkiä. aloitan myös ilmajoogan intensiivikurssin samaisella studiolla,  joten lisää ilmajoogasta luvassa myös pian blogissakin. 

energistä maanantaita toivoen, 

Tiiu Piret xx

 

* // tuotteesta saatu yhteistyöalennus

 

Kommentit

korhoanna

Upea shala sinulla! Ja ihastuttava tuo säilytyssysteemi myös, kasveineen <3

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kaunis! kellastuneet Ivar- kaapit saivat aivan uuden elämän maalikerroksella ja puisella kansilevyllä :) 

Eveliina27 (Ei varmistettu)

On kyllä niin unelmien huone! Meillä on muutto tulossa, tosi isommasta pienempään joten kompromisseja joutuu tekemään mutta blogisi toimii kyllä aivan ihanasti inspiraationa tulevia sisustuksia miettiessä &lt;3

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos Eveliina, tämä on kyllä unelmien täyttymys. Tuntuu myös kivalta pystyä tarjoamaan inspiraatiota - juuri eilen ystävän kanssa keskusteltiin aiheesta, kuinka huikea tunne on kun kokee inspiraatiopuuskan aiheesta kuin aiheesta :) 

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Oi miten ihana! Tällainen huone olisi kyllä omakin unelma, jooga ja kehonpainoharjoittelu kun ovat lempilajeja tällä hetkellä :) käytkö muualla kodin ulkopuolella treenaamassa säännöllisesti vai suositko omia treenejä?

Piret
lainahöyhenissä

Tämä on kyllä aivan ihana! Kynnys kotiharjoitteluun on todella matala, kun ei tarvitse rullata mattoja pois tieltä, tai muutoin tehdä tilaa jumppaamiselle. Käyn säännöllisesti treenaamassa myös salilla muutaman kerran viikossa, sekä joogatunneilla ja satunnaisesti myös salini tarjoamilla ryhmäliikuntatunneilla. Nyt muutaman viikon päästä aloitan 8 kerran tutustumiskurssin Crossfitissä. Monipuolisesti pyrin siis harjoittelemaan :) 

Helena maalta (Ei varmistettu)

Täysin asian vierestä tuleva kysymys mutta mistä olet kaivellut nuo ihanat kuluneet kukkaruukut? Kaunis shala kaikinpuolin!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos :)

ruukut taitaa olla osa äitini aarteita ja osa kirppareilta. Patinoituneet ruukut ovat kyllä kauneimpia!!

Heidihuu (Ei varmistettu)

Hei!

Aivan ihana huone. Suunnittelen ns. lasten leikki/läksyhuoneeseen vastaavia toimintoja ja tuon joogasilkin osalta pohdin kuinka paljon olet varannut sille tilaa eli miten kaukana katon kiinnityskohta on seinästä?

Piret
lainahöyhenissä

Itse sijoitin keskelle huonetta maksimoidakseni tilan, joten suosittelen kyllä sijoittamista mahd. keskelle. Toki useatkaan asanat ei vaadi juurikaan tilaa ympärilleen eli kunhan pystyy suorana makaamaan silkissä niin ettet osu seiniin :)

Kommentoi