kuulumisia

lainahöyhenissä

 

joku teistä lukijoista kyseli, josko joulu näkyy kodissani - vastaus on ei. ei tänä vuonna.

yleensä lukeudun liki joulukreisien kastiin, mutta koska tänä vuonna vietämme joulun ja uudenvuoden maailmalla, ei kodin koristaminen jouluisaksi ole tuntunut järkevältä. tuhatpäiset kynttilärykelmäthän kuuluvat kotiimme aina, joten pikkaisen joulutunnelmaa niistäkin saa tiristettyä.

blogikin on ollut puolivillaisella tolalla nyt hetken aikaa.  syy tähän on yksinkertainen - olen ollut liian tohkeissani paahtamaan chilipähkinöitä ja hunajamanteleita pitkille lentomatkoille, kuin myös minigrippussittamaan vihreää teetä ja kaikkea mitä ikinä voisikaan kuvitella lennolla tarvitsevansa. eli olen toisinsanoen kääntänyt jouluhöösän 100- prosenttiseksi matkahöösäksi.

että tällaista tänne - kova kiirus ja lomajännä päällä. palataan pian hei.

 

Kommentit

Kiira1 (Ei varmistettu)

Pyhät maailmalla kuulostaa aivan mahtavalta. Saako udella missäpäin - toivottavasti jossain lämpimässä :) Itse olen töiden vuoksi rampannut pitkin maailmaa koko syksyn mutta mitään en jouluksi laita. Touhuilen vaan hevosten kanssa.

Piret
lainahöyhenissä

Meksikoon käy suuntamme, eli lämpimää luvassa. ainakin toivottavasti :)

Hertta
Lilou's Crush

Oi hani, ihanaa reissua! En malta odottaa kuvia! Meillä jouluhöösä on jäänyt väliin vauvahöösän alta, tuo mokoma on niin sulkku, että ei sitä kerkiä ihastelulta kotia laittaa ;) Ens vuonna sit taas!

Piret
lainahöyhenissä

hyvältä höösältä kuulostaa teidänkin höösä :) Ihanaa joulua koko porukalle !!

Lia (Ei varmistettu)

Ei vitsit, ootpa ihana! xx

Piret
lainahöyhenissä

Ääh, kiitos. (punastus)  :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha en tiedä ootko itse huomannut mutta sulla on joka ikisessä asukuvassa/kokovartalokuvassa naama kuvattu sivusuunnasta :D

Piret
lainahöyhenissä

olen kyllä huomannut, ja tietoisesti hakeudun mukavuusalueelleni (=pää kenossa) kuvaustilanteessa. jotenkin sivukuvat ovat inhimillisempiä ja enemmän "liikkeessä" kuin edestä päin otetut. mutta kieltämättä, naurattaa kun sivubannerin profiilikuva on aina yks-yhteen uusimman asupostauksen asennon kanssa :D

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

ihania kuvia taas kerran :) mutta kysymys, mistä on ah täydellisyys shortsit ?

Piret
lainahöyhenissä

shortsit on H&M Conscious collectionin armeijan vihreät satiinishortsit. aivan ihanat!

Kommentoi