lets festival

lainahöyhenissä

kaupallinen kampanja, yhteistyössä JC Jeans Company

pääskysestä ei päivääkään. nyt on kuulkaa kesä. ja festarit. 

ja koska festareihin kuuluu huumaavaan musiikin lisäksi iskevä festarityyli, passaa kesäinen stailauskisa tähän yhtälöön loistavasti.

ruotsalainen farkkujätti JC Jeans Company on paitsi että suunnitellut täydellisen festarimalliston kaikkien pohjoismaisten tyyliniekkojen iloksi, myös haastanut lisäkseni Pupulandian Jennin ja Mi Mi Mendinen stailaamaan mallistosta näköisemme festariasut. yes please.

koko kuvakisan lopputulemana juuri SINÄ ja ystäväsi saatatte päästä ilakoimaan Weekend Festivaaleille uusissa JCn festaritamineissa, minkä palkinnon kokonaisarvo on liki 850 euroa. sinun tarvitsee vain klikata itsesi tänne, ja valita mieluisesi festarityyli meidän kolmen blogisiskon stailauksista.

 

 

JC:n festarimallisto koostuu lyhyistä jerseyshortseista, kirjavista printeistä, rennoista topeista ja kepeistä helmoista,  jotka kaikki on suunniteltu sointumaan saumattomasti Crockerin denimiin. kesäinen huolettomuus paistaa ihanasti lävitse koko malliston.

omat asuni kasasin kahden mallistolempparin, kirjavien shortsien ja kellohelmaisen hameen, ympärille. vannoutuneen farkkutyttönä lisäsin vielä mukaan hieman sinikangasta, kukkia hiuksiin ja thats about it.

kyllä näissä vetimissä muutamat festarit tanssii läpi alta aikayksikön.

festarimalliston kokonaisuudessaan voit käydä katsomassa JC:n sivuilta. (linkki)

sitten vaan jännätään kenen stailaus on eniten kansan mieleen - minun, Jennin vai Mi Min. ja muista äänestää. unohtumaton festarikokemus on vain muutaman napsauksen päässä.

mä ainakin pidän just sulle peukkuja.

 

Kommentit

karoa (Ei varmistettu) http://iwannabe-everything.blogspot.fi/

Äänestin sun kakkoslookkia, oli niin ihanan raikas, just sellanen asu mitä kyllä itse tykkäis kesällä pitää :-)

Suvi Sunday (Ei varmistettu)

Ainakin meidän käyttämissä JC:n liikkeissä on myös loistava palvelu, ystävällinen ja avulias henkilökunta:)

Ananda (Ei varmistettu)

JC:llä on kyllä ihan paras palvelu ja parhaat farkut :)

Kommentoi