loman kovin nelikko

Downloads63.jpg

 

loman tiimellyksessä neljä on noussut kirkkaasti ylitse muiden. 

1 // uusi harrastus wakeboarding.   liiterissä aiemmat kesät tyhjän panttina norkoillut lauta on ollut tänä kesänä käytössä siitä asti, kun uskaltauduimme viimein lajia kokeilemaan.  todella hauska ja koukuttava laji, missä kehitys on huimaa heti siitä alkaen, kun on onnistunut ensin kampeamaan itsensä ylös laudalle. 

2 // Barcelonan lomalta kaivelemaan jäänyt paellapettymys on unohtunut omien paellakokeiluiden jälkeen täysin. hiljalleen kypsyvä paella on todella herkullinen ja näyttävä tapa ruokkia suurempikin joukko nälkäisiä.  espanjalainen perinneherkku on tähän asti taipunut kotioloissa muurikalla, mutta nyt etsinnässä on reilusti isompi paellapannu syksylle kaavailtujen paellajuhlien tarpeisiin. 

3 // freesi kesäpolkka ja ylimittainen otsis. ystäväni Sale suositti katkaisemaan hintelät etuhiukseni selkeästi ylikasvaneeksi otsikseksi ja kieltämättä hiusmallini terävöityi hetkessä. vaikka tukka onkin ollut kesän touhuissa lähinnä napakalla niskaponnarilla, taipuu malli viimeistellyksi jo pelkästään nopealla föönauksella. 

4 // kepeät pellavapaidat ovat olleet helteiden pelastus silloin, kun iho on saanut tarpeeksi paahtavasta auringosta. juuri nyt käytössä on h&m:n miesten pellavapaidat, joiden hihamitta on muutamaan kertaan rullattuna täydellinen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *