LUMO - designer vuokraamo

lainahöyhenissä

 

nyt kaikki juhla-asukriisien kanssa kamppailevat kanssasisaret kuulolle. kuten kuvista näkyy, löytyy Jyväskylästä uskomaton  designer- aarteiden mekka, luksusvuokraamo Lumo.

olin saanut pientä vihiä designer vuokraamosta kautta rantain ystäviltä, mutta voi kiesus miten Lumo löi ällikällä kun vihdoin pääsin itse vierailulle. rekit pullollaan Katri Niskasen jumalaisia mekkoja, Louboutinin stilettoja, Miu Miun laukkuja, Louis Vuittonia, Tiia Vanhatapiota, Moschinoa, Giuseppe Zanottia.. jestas.

luksusvuokraamon perustajien Suvi-Tuulin ja Sannan yrityksen kultaisena lankana on mahdollistaa luksuslaukkujen ja -mekkojen käyttäminen ilman hurjaa rahallista kertasatsastusta.  Lumosta löytyy vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan - koko asu kiireestä kantaapäähän tai vaikka Vuittonin neverfull arkiviikkoa piristämään.

käykää ihmeessä toteamassa tämä vaatteiden kirjo itse osoitteessa Kilpisenkatu 9 (kampaamon alakerta).  lisätietoa mm. vuokrahinnoista löytyy vuokraamon/kampaamon nettisivuilta ja facebookprofiilista. tarvittaessa Lumo myös postittaa vuokratuotteita, mikäli kysyntää on Jyväskylän ulkopuolen. vuokraamo on auki keskiviikkoisin klo 14.00-18.00.

en pysty käsittämään että tästä piskuisesta kotikaupungistani löytyy tällainen repertuaari kansainvälisiä muotiluomuksia. siis kelatkaa nyt -  unelmien vaatekaappi, joka on avoinna kaikille.

kertakaikkisen nerokas konsepti! (sisäinen prinsessani kiittää)

 

translation// visited this charming designer rental company Lumo the other day - they have an awesome range of designer dresses, bags and shoes from labels such as Moschino, Christian Louboutin, Louis Vuitton, Miu Miu and Giuseppe Zanotti. such an inspiration xx

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, ihan mahtavaa, että tällainen konsepti on saatu Jyväskyläänkin! Kiitos vinkistä! :)

Piret
lainahöyhenissä

No eikö vain olekin!! Aivan uskomattoman ihana liike :)

Hanna Maria
Hanna Maria

Hyvä idea kyllä nämä erilaiset vaatelainaamot :) Kaikkea ei tarvitse omistaa.

MarjaanaN (Ei varmistettu) http://finnishstylemafia.blogspot.fi/

Pakko sanoa että en olisi uskonut Jyväskylästä tuommoista löytyvän, mutta näyttääpä upealta paikalta! :)

Kommentoi