lunarlon

lainahöyhenissä

 

ai samperi että mä diggailen näistä jo kuukauden päivät käytössä olleista Nikeistä. neonkeltaiset sniikkerit on oikeasti poikien, siis lasten kengät. kiitos 37 kokoisen jalan, on näköjään lastenosastokin valikoima hyödynnettävissä - ja lasten kengäthän maksavat puolet siitä mitä täysikasvuisten. nerokasta. 

paitsi että kenkä näyttää helkkarin hyvältä, on se myös toimiva ja ihanan kevyt käytössä - toimii pururadalla ja kaupungilla. vähän jo suunnittelin, että kävisin ostamassa toisen parin jemmaan..

translation// wearing aa riding pants, lindex blazer, Nike lunarlon shoes, Celine luggage and Nike top. madly in love with my neon Nikes. 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi huvittava "ilme" tuolla laukulla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Pretty woman walkin down the street
Pretty woman, the kind I like to meet
Pretty woman, I don't believe you
Youre not the truth
No one could look as good as you
Mercy...

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka,

sulla on parissa aiemmassa postauksessa ollu tosi ihanan näkösiä sinivalkoisia kahvikuppeja. Mitähän mallistoa ne mahtavat olla? Olen yrittänyt jo pitkään etsiä kuppeja jotka eivät ole liian valkoisia tai liian sinisiä ja nuo näyttävät lähes täydellisiltä:)

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: Eikö :D hah suorasuu ja mutruposki ;)

Vierailija:  vai että oikeen pretty woman :)

Vierailija: hmm taidat ehkä tarkoittaa tässä postauksessa näkynyttä kuppia -> http://www.lily.fi/juttu/morning-light-0

tuo kuppi on huutokauppalöytö. toiset sinivalkeat kuppini on arabian 24h Tuokio sarjaa :)

IDAHO

Voi miten hyvältä näyttää!! Pakko ehkä kokeilla tuollaista lookia itsekin.. Ja olen juuri kartuttamassa Niken lenkkareiden ostopaikkavaihtoehtoja, joten tuli mieleen, onko hyviä kokemuksia jostain tietystä kaupasta? 

Luru
Changes

Helkkari, hyvä idea (itselläkin onnekas 37 jalka)! Fäshön-käyttöön toki vain, juoksemaan en lasten lenkkareilla uskaltaisi... Ne kun on kuitenkin hiukka keposemmille kavereille suunnattu eikä siksi ehkä ihan optimaaliset aikuiselle askeltajalle :)

Mi Mi Mendine
Mi Mi Mendine

Upea asu !

Vierailija (Ei varmistettu)

Noi sun kaulakorut on täydelliset ! Muutenkin sun tyylitaju on käsittämättömän hyvä, ei liikaa mitään enkä koskaan ole nähnyt sulla asua mikä ei näyttäisi hyvältä.

AURAE (Ei varmistettu)

Äh, hienot ovat Niket!
Millähän nimellä nuo mahtavat kulkea, kun en moisia onnistunut löytämään?
MULLE KANS !

Piret
lainahöyhenissä

Idu: kiiitos !! suosittelen kyllä, ihanan rentoa mutta silti stailia ;)  Omani on Stadiumista, ja sieltä ainakin hyvät kokemukset.

FashionFrappucino: Kiitos :)

Luru: eikö ;) ;)  itsellä nämä toimii hyvin kävelyhommissa ja kevyessä juoksussa, mutta toiset juoksukengät ovat ostoslistalla myös

Mi Mi Mendine: kiitos ihana !!

Vierailija: voi kiitos kauniista sanoista :)

AURAE: Nämä on ilmeisesti poikien Lunarglide (Lunarlon pohja) nimiset tossut. Nike storessa tuo väri taisi ainakin olla loppuun myyty..

Vra (Ei varmistettu) http://vaatetellen.blogspot.fi/

Mä niin odotan jo sitä hetkeä, kun kaikki kulkee kaupungilla tyylikkäissä bleisereissään ja lenkkarit jaloissaan. :) Tulin just Australiasta ja siellä se oli hirveetä huutoa isoissa kaupungeissa.
Lookissa sinänsä ei ole mitään vikaa, sulla ainakin näyttäisi toimivan! :) Itse vaan vierastan ajatusta lenkkareista "kaupunkikenkinä", converseihin vedän sen rajan. :D

Olisko tuo malli Lunar Forever 2. Itselläni on semmoset täysin samannäköiset kuin nuo, mutta neonpunaisilla yksityiskohdilla. 

Kommentoi