mahtava paluu kilparadoille

 

olen edelleen onnensekaisessa tilassa viikonlopun jäljiltä.

Clarissan paluu kilparadoille sairasloman jälkeen onnistui aivan yli odotusten. hyppäsimme kaikkiaan neljä luokkaa, joista Clarissa  sai sijoituksen kolmessa startissa hypäten radat puhtaasti ja teknisesti paremmin kuin koskaan.

tiesin hevosen olevan todella hyvässä kunnossa, mutta viikonlopun tulokset ovat silti pienoinen yllätys. sijoitukset ovat tietenkin upea juttu, mutta erityisen onnellinen olen siitä tunteesta, minkä Clarissa antaa nykyään radalla – tamma hyppää hyvin, ja suorittaminen tuntuu helpolta.

 

 

viikonlopun aikana onnistuin myös pääsemään irti omasta perisynnistäni – estettä kohti laukan lyhentämisestä –  ja ratsastin parhaimmat ratani tällä hevosella. tuntuu mahdottoman  hyvältä todeta itselleen ratsastaneensa hyvin kilpailutilanteessa, mikä ei jännityksestä johtuen ole useinkaan itsestäänselvyys.

tuloksista huolimatta kahdessa kilpailupäivässä oli selvät eronsa. perjantaina Clarissa oli toki hyvin energinen, mutta lähes seesteinen verrattuna lauantain  kiukutteluun.  tempperamenttinen tamma näytti todella luontonsa lauantaina  ja verryttely hipoi katastrofia. keskittyminen oli tipotiessään ja Clarissaa kiinnosti lähinnä niiailla takajaloilleen ja kauhoa etusilla ilmaa. sama meno jatkui kilpailuareenalla, jossa päivän viimeisessä luokassa Clarissa jäi lähtömerkin jälkeen vielä pitkäksi ajaksi tanssimaan takajalkojen päälle ennen kuin malttoi jatkaa eteenpäin.

tästäkin huolimatta, tamma suoritti myös lauantain 110 luokan virheittä ja sijoittui lopulta luokassa yhdeksänneksi.

ja ai että meillä oli hauskaa!

juuri tällaista kilpaileminen on parhaimmillaan – iloista suorittamista omalla taitotasolla.  varmasti tulevat kilpailut tulevat muistuttamaan tämän viikonlopun ainutlaatuisuudesta, mutta tämän kilpailun kaltainen tunne otetaan nyt tavoitteeksi jatkossa.

seuraavat kilpailut ovat marraskuun alussa Tampereella, missä yritämme löytää jälleen hyvän flown ja debytoida 120 tasolla.

onnesta haljeten,

Tiiu & Clarissa 

copyright ratsatuskuvat // Tuulia Nelimarkka 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *