Marc by Marc Jacobs giveaway

lainahöyhenissä

yhteistyössä, Perkko Oy

juhuuu tyypit - nyt on nannaa jaossa.

valitsin nimittäin myös yhden kellon Marc by Marc Jacobsin mallistosta lahjoitettavaksi  jollekulle onnekkaalle lukijalleni. valinnanvarana oli koko Perkko Oy:n maahantuoma MBMJ- mallisto, joten valinta ei ollut ihan mikään piece of cake.

hartaan pohdiskelun jälkeen päädyin viimein valitsemaan kellomallin, joka mukailee eniten omia mieltymyksiäni, ollen myös ajaton ja tarpeeksi klassinen.

ja tadaa. tässä se tulee:

Marc by Marc Jacobs, Chronograph MBM3100. 

 

 

osallistumisohjeet:

osallistu mallin MBM3100 arvontaan jättämällä terveisesi tämän postauksen kommentiboksiin - lisää myös jokin  peruste sille, MIKSI juuri SINUN tulisi tämä kaunotar saada. siinä kaikki. syy voi olla mitä ikinä - täydellinen aloitus vuodelle 2014, itsensä palkitseminen, unelmien täyttymys you name it. kunhan pistät parastasi.

jätäthän kommenttisi mieluiten sähköpostiosoitteen, instagram profiilitietojen tai muun yhteystiedon kera, jotta saan tarvittaessa yhteyden Sinuun.

osallistumisaika päättyy lauantaina 18.1. klo 12.00 OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT. 

tsemppiä hulluna.

Kommentit

Venlakarpalo

Oi! Minun kuuluisi saada kello, sillä aikainen bloggaaja kellon nappaa. Bongasin sinun vinkkauksesi keskiviikon yllätyksestä ja täällä ollaan. Olen myös siinä mielessä uuden ihastuksen tarpeessa, että kuuden vuoden parisuhteeni on vähän aikaa sitten päättynyt ja olen jäänyt yksin asumaan yhteiseen kotiimme.

Ssari (Ei varmistettu)

Ihana kello! :) Olen nyt ostanut itselleni kellon viiden vuoden välein: rippilahjaksi, 20-vuotislahjaksi ja 25-vuotislahjaksi. Kolmekymppiset ei ole vielä lähelläkään (huh), enkä millään jaksa odottaa siihen asti. Kultaisen jälkeen on taas hopean vuoro.

L1 (Ei varmistettu)

Tämä MBMJ:n kello on super kaunis ja ajaton malli! Minun tulisi saada tämä kello, koska tarvitsisin juuri hopean kellon, joka menisi arkeen ja juhlaan. Lisäksi kaunis kello toimisi motivaattorina puristamaan vielä loppukevät opintojen parissa mallikkaasti läpi. :)

-Laura

Hmm H (Ei varmistettu)

henrietta_chili (at) hotmail.com

Ihana kello! Ja ihana blogi! Tuokoon uusi vuosi uusia kujeita ja pelkkää hyvää :) yksi niistä asioista voisi olla tämä kello. Ehkä sen avulla saisin vaikkapa gradun kirjoittelun aloitettua ajallaan. Nyt kun valmistuminen on jo muutenkin myöhässä, niin tikittäjä ranteessa voisi auttaa olemaan ajoissa muilla elämän alueilla :)

hedonya
Onnen neliöt

Tämä on nyt ihan täysin joku meant to be- juttu. Näin juuri viime yönä unta, jossa kävin koruliikkeessä katsomassa Marc Jacobs kelloja. Unessa myyjä oli esitteli minulle mielellään kelloja, mutta niissä oli vain yksi ongelma. Ne olivat kaikki ruusukullan värisiä. Myyjä kertoi, että heille oli otettu myyntiin vain niitä koska se oli ehdottomasti suosituin väri. Ja voi kuinka pettynyt oli unessa kun en saanut himoitsemaani Marc Jabobs kelloa. Ja tuossa siitä unelmakellosta nyt sitten on kuva. Voih.

Tuo sinun valitsemasi malli, se on täydellinen. Oikean värinen, ajaton, klassinen ja juuri sitä mitä minulta puuttuu ja juuri mitä haluan kovasti.

norab inspiration

Aivan toiveiden täyttymys olisi voittaa tämä Jacobs kaunotar, erityisesti siksi että yhtäkään rannekelloa en omista ja tämähän olisi mitä täydellisin ensimmäiseksi kelloksi näin 25-vuotiaana :) Tulisi myös tarpeeseen, koska pääsykoekevät edessä, joten olisihan se hyvä tietää tarkat lukuajat sekä aina piristää itseä vilkaisemalla upeaa ilmestystä ranteessa. Ketä onnistaakin niin kauneimman noista kyllä valitsit!

Marih (Ei varmistettu) http://hirrenviemaa.blogspot.fi/

Ihuna kello! Jos olisin niin onnekas että arpaonni osuisi minun kohdalleni, niin minä tarvitsen ihan oikeasti kellon, sillä viimeisin kello jonka omistan on Hello Kitty -kello ja nyt kun lähentelen kolmeakymppiä, niin tarvitsisin kellon hieman "aikuisempaan" tyyliin. t. Mari

Nintsap (Ei varmistettu)

Kello olisi täydellinen valmistujaislahja minulle. Olen opiskellut ulkomailla ja saanut nyt vihdoin opiskellut päätökseen ja tuo kello olisi täydellinen apu aloittamaan työelämän.

Oi mikä arvonta! Tulis todellaki tarpeeseen, sillä mulla ei oo ollu kelloa vuosiin. Lisäks kello palkitsis mun pitkän odotuksen. Saan nimittäin lapsen ehkä jo tänään, ehkä huomenna. Ens viikolla ihan viimeistään. :)<3

elle004 ät hotmail.com

Lena* (Ei varmistettu)

Täydellinen kello parantaisi sekä omaa että läheisteni arkea ja auttaisi minua pitämään uuden vuoden lupaukseni: ei myöhästelyä! Minulla on paha tapa olla viisi minuuttia myöhässä, mikä voi ainoastaan johtua kellon puutteesta. En missään tapauksessa halua odotuttaa ketään, ja koen ikäviä fiiliksi aina kun niin käy. Kello ranteessani huomaisin lisätä vauhtia ja tarvittaessa vaikka juosta paikalle ehtiäkseni ajoissa :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kello olisi täydellinen lahja minulle, sillä melkein kolme vuotta kotiäitinä päättyi loppiaisena, enkä kelloa ole tainnut edes pitää kädessä yhtä pitkään aikaan. Aloitan myös työt ja opiskelut, joten siitä saattaisi olla ihan hyötyäkin, eikä vaan toimia ranteen kaunistajana :)

A-M (Ei varmistettu)

Ihana kello! Olishan se hienoa omistaa taas kello monen vuoden jälkeen...;)

Tikru (Ei varmistettu)

MINÄ otan kellon vastaan mieluusti, kiitos vain ystävällisestä tarjoksestasi. Ensinnäkin, olen lähes aina myöhässä koska en omista rannekelloa lain, ja toiseksi, tarvitsen ehdottomasti piristystä arkeeni ja elämääni koska olen käymässä läpi melko rankkaa aikaa liittyen jälkikasvuuni. Koska olen kuitenkin kunnon ihminen, en halua vedota mihinkään säälikikkaan, joten totean vain tuon enkä lähde retostelemaan asiaa sen laajemmin. Kolmanneksi, en koskaan ole voittanut mitään missään arvonnassa, paitsi viime viikolla jalokiviarvalla kaksi (2) euroa. Siskonikin on sentään voittanut bensaa 200 eurolla, auton (!!!) ja laukun. Suuret kiitokset jo etukäteen ja hyvää talven jatkoa kaikille lukijoille.

Therese (Ei varmistettu)

...Koska tarvitsisin uuden kellon ja tämä olisi just sellainen jonka voisin hankkia! Sopisi muutenkin tähän vuoden alkuun koska tästä vuodesta tulee paras ikinä. :)

Hanna K
Sunday Blondie

Olen kuolannut juurikin kyseisen Chronograph MBM3100:sen perään jo vuoden päivät! Rannekelloa minulla ei ole ollut sitten ekaluokan. Ensimmäinen rannekelloni oli pikkuruinen ja pinkki, mutta toivoisin toisen rannekelloni olevan klassisen tyylikäs. Marc by Marc Jacobsin kellot ovat osoittautuneet vertailuissani kestosuosikeiksi - ne kun ovat niin kauniita. <3

 

Sannimari (Ei varmistettu)

Täydellinen!! Ihana!!
Minä toivoisin kellon itselleni koska vuosi 2013 oli aivan kamala ja olen päättänyt että tästä vuodesta tulee paras! Tää antaisi hyvän startin sille :-)

Olen omistanut kellon viimeksi ala-asteen ensimmäisillä luokilla ollessani - rannekello vieroittaisi itseäni jatkuvasta puhlimen vilkuilusta ja auttaisi näin vähentämään myös jatkuvaa puhelimen näpytystä! Kaunis kello on mielestäni myös paras mahdollinen asuste, sillä on funktio ja se on jollain herttaisella tavalla sopivan "vanhanaikainen" (josta pidän!). 

Sanph
Sanph

Oletpas valinnut kauniin yksilön! Perustelisin tarvettani sillä, että minun hopean sävyinen kello hajosi tuossa pari vuotta takaperin ja tilalle olen ostanut halvemman, muovisen kellon rahatilanteen takia. Opiskelijana kun ei ole laittaa rahaa kauhean kalliisiin kelloihin juuri nyt. Valmistuminenkin häämöttää ihan nurkan takana, joten samalla se olisi muistutus yhden aikakauden päättymisestä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos voittaisin kellon, antaisin sen lahjaksi siskolleni, joka on parhaillaan toipumassa vakavasta sairaudesta. Siskoni on ollut muutaman vuoden putkeen äitiyslomalla, ja nyt vielä monen kuukauden sairaslomalla. Nyt kun sairaus alkaa vihdoin olla selätetty, hänen on keväällä aika palata pitkän tauon jälkeen takaisin töihin. Siskollani on synttärit maaliskuussa ja sairasloman on määrä loppua juuri synttäreiden aikaan. Mielestäni kello sopisi täydellisesti kiireisen töissäkäyvän äidin ranteeseen ja vaikeiden aikojen jälkeen siskoni todellakin ansaitsee jotain kaunista ja piristävää :)

ninotchka (Ei varmistettu)

Minulla oli rannekello viimeksi joskus ala-asteella,ainoa kello on puhelimessa. Nyt kolmekymppisenä olen alkanut kaivata ranteeseeni jotain tyylikästä, ajatonta ja maskuliinisilla vivahteilla maustettua rannekelloa. Kellosta tulee hieman aikuisempi ja ammattimaisempi fiilis.Marc Jacobsin kelloja olen ihastellut jo pitkään, muutenkin kyseisen herran luomukset ovat mieleeni.

LottaM (Ei varmistettu)

Argh, ihana kello! Marc Jacobsin kello mallit ovat olleet jo kauan unelmissani. Käytän pelkästään kelloja käsieni koristeena, joten tämä olisi todella ihana koriste ranteellani. Olen tällä hetkellä keskellä elämäntapa remonttia joka on kestänyt jo puolivuotta. Kun pääsen tavoitteseeni niin aion palkita itseni juuri tämän tyyppisellä lahjalla. Cos im worth it! :)

Onskuko (Ei varmistettu)

Osallistun kilpailuun niinkin vaatimattomasti kuin sanomalla: "Kaunotar ansaitsee kaunottaren" ;)

RS (Ei varmistettu)

Tarvis uuden pliis, kun vanha juuri hajosi.

MMiia (Ei varmistettu)

Juuri minä ansaitsisin kellon, sillä en omista lainkaan kelloa ja olisikin aivan unelmien täyttymys saada ranteeseeni tuollainen aarre! :) Olisi aivan mahtavaa saada ensimmäistä kertaa elämässäni hyvä ja kestävä kello, joka kestäisi pitkään. Jouluna toivoin joulupukilta lahjaksi kauan haaveilemaani kelloa, mutta pukki taisi unohtaa toiveeni. Kello olisi siis todella mieluinen myöhäinen joululahja.

Ninatsu (Ei varmistettu)

Tuo kello on täydellinen! Mä niin haluan sen koristamaan rannettani :)
Ihan mahtava arvonta, by the way!

FAB Fifty (Ei varmistettu)

Onpa kaunis kello!
Täytin uudenvuodenaattona 50 vuotta. Viime vuosi meni asiaa järkytellessä, mutta kun suuri synttäripäivä vihdoin koitti, raketit onneksi paukkuivat ja juomia kilistelivät tutut ja tuntemattomat - tietämättä tietenkään mikä SUURI juhlapäivä minulla oli ;).
Kun nyt ensijärkytyksestä on toivuttu, pitänee kai tämä vain hyväksyä. Vuodet vierivät ja tuovat tullessaan aina jotain uutta ja ihanaa - vaikka en voi kieltää, etteikö vanheneminen myös pikkaisen hierräkin...
Mutta eipä niistä vuosista pidä valittaa, vaan asenne pidettävä kohdallaan, joten FAB fifty -teeman mukaisesti tuo upea kello sopisi tämän leidin ranteeseen siinä kuin uuden vuosikymmenen tuomat naururypyt lisää taas silmäkulmaankin!

Terkuin, viisikymppinen mutta onnellinen!

Shini (Ei varmistettu)

Ihan vain siksi, että kello on upea! Olen rannekellojen tehokäyttäjä, koska en jaksa kuljettaa kännykkää koko ajan mukana. Ainut toimiva rannekelloni on tällä hetkellä kaunis, pieni ja naisellinen. Tämä kello olisi tyylikkyydellään ja maskuliinisuudellaan täydellinen pari nykyiselle rannekellolleni, niihin päiviin kun jalkaan tekee mieli vetää niittibuutsit ja olalle nahkatakki.

Lotta_E (Ei varmistettu)

Heippa,

Olisi kiva voittaa hieno kello, sillä valitettavasti kelloni varastettiin edellisellä ulkomaanmatkallani hotellihuoneesta (ilmeisesti siivooja) ja en ole vielä ostanut uutta. Tämä sopisi ranteeseeni kuin nakutettu.

laurrrra (Ei varmistettu)

Minut tunnetaan viime tinkaan tai vähän myöhässä joka paikkaan saapujana, ja se hävettää minua- siispä tein uudenvuodenlupauksen, etten enää myöhästelisi niin paljoa. Mikäpä siihen siis paremmin auttaisikaan kun äärettömän hieno kello ranteessa, jota ihan varmasti vaan ihailun takia tulisi vilkaistua jatkossa vähän useammin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Wau ihanan klassinen kello! Mietin kovasti miksi tarvitsen juuri kyseisen kellon ja tulin siihen lopputulokseen, että se olisi täydellinen piste i:n päälle esimerkiksi kesätyöhaastattelulookkien viimeistelijäksi! Opiskelijana ei ole varaa tuollaiseen luksukseen ilman suuria säästösuunnitelmia joten tämä piristäisi paljon mieltä ja antaisi intoa keväälle! Ihanaa aurinkoista kevättä sinullekkin! :))

Suvi.

No jopas on hieno kello! Aivan mahtavan näköinen!

Ja miksi se kuuluisi juuri minulle? No, ensinnäkin olen ansainnut sen palkinnoksi raskaasta raatamisesta, toiseksi se sopisi ranteeseeni kuin nakutettu ja kolmanneksi koska joskus elämässä täytyy vastaan tulla iloisia yllätyksiä. 

 

 

 

veeravilhelmiina

Tuo kello on ehkä kauneinta mitä ranteeseen voi sujauttaa! 

Mulla alkaa vasemman ranteen alta pitkä kyynärpäähän ulottuva leikkausarpi, ja vaikkakaan se ei itseäni enää millään tavalla häiritse, niin sopishan tuo kello niin paljon paremmin katseenkeräilijäksi sen arven sijaan, ja passais niin hyvin meikäläisen kätöseen! :)

kroko (Ei varmistettu)

Ainahan noin hienolle kellolle ranne löytyy!

Annnu (Ei varmistettu)

Aivan ihana ja täydellinen kello! Minun tulisi saada tämä ihanuus koska juhlistan kohta 25 ikävuoden täyttymistä (iiik pieni ikäkriisi!) ja samalla valmistumistani maisteriksi ja tämä kello jos mikä sopisi täydellisesti juhlistamaan molempia :)

marja-leena kokko (Ei varmistettu)

Kyllähän mieluusti uuden kellon voisin haluta, varsinkin kun ois mahista saada ihan niinku laatukello, jollaista en koskaan oo omistanu.

Tiia k (Ei varmistettu)

Olen aloittanut kuntoilun muodossa elämäntaparemontin ja jättänyt myös suurimman iloni suklaan syömisen. Koska en hemmottele itseäni enää sokerilla, voisin hemmotella itseäni unelmieni kellolla, sillä sitä valitsemasi kello edustaa. Nyt onnenpuhallus tälle arvontalirpakkeelle, jotta onni potkaisisi.

Laura M (Ei varmistettu)

Supertäydellinen kello! Ei kai muuta tarvita...

Miruska (Ei varmistettu)

Kokeilen nyt onneani, vaikka arpaonnea ei koskaan olekaan ollut :) juuri minun tulisi saada tämä kello, sillä täydellinen rannekello on ollut hankintalistalla jo pitkään!

Alis (Ei varmistettu)

Olen jo pitkään haaveillut Marc Jacobsin kellosta. Tuo malli on upea ja tyylikäs. Ansaitsisin kellon palkinnoksi kovasta työstä ja ahertamisesta väitöskirjani kanssa. Se olisi hyvä valmistumislahja. :)

Aidaa (Ei varmistettu)

Kun näin viime postauksesi Jacobsonin kellosta saatoin hieman vihertää. Mietin silloin että sitten kun olen iso ja rikas(perjantaina 24-vuotias ^_^) niin ehkä minäkin saan tuollaisen kaunokaisen. Siihen asti on tyydyttävä muutaman euron muovihelistimiin. Hyvää talvea! :)

Nanski (Ei varmistettu) http://tuplaongelma.blogspot.fi/

Olen vasta oppinut käyttämään kelloja ja kultaiseen yksilöön kovasti oon koittanut säästää.. opiskelijan tuloilla tuo säästäminen käy vaan mahdottoman hitaasti. Lisäksi näyttää siltä että tulen jäämään vain opintotuen varaan kun osa-aikainen työ päättyy... taitaa kello säästöt mennä ihan vain elämiseen!

nennu1 (Ei varmistettu)

Äitini täyttää tässä kuussa 40v ja toi kello olisi ihan täydellinen lahja! Olisi ihana yllättää äiti kellolla, josta hän ei varmaan osaa edes unelmoida. Äidilläni on ainoastaan yksi kello ja sekin on ainakin KAKSIKYMMENTÄ vuotta vanha!! Mutta niin, miksi just mun äiti ansaitsisi ton kellon... Ainakin siksi, että rakastan äitiäni yli kaiken ja hän on tehnyt niin paljon vuokseni viimeisen vuoden aikana, joka on ollut varmaan yksi vaikeimmista vuosista ja tulee aina olemaankin. Tuo kello, ruusukimppu ja iso hali olisivat jotain mitä äitini ansaitsisi! :)

iris1234 (Ei varmistettu)

No ei tarvi syytä kauan miettiä, kun näin päivämäärän, millon arvonta suoritetaan! Se on nimittäin mun synttäripäivä, olisko vähän ihana lahja :)

Sain lahjaksi 9-vuotiaana rannekellon jota käytin monta vuotta ja tykkäsin... Mutta jotenkin se jäi pienenoloiseksi... Parkymppisenä sain lahjaksi kellon, joka toimi liike-enrgialla ja oli ihan älyhieno ja kovassa käytössä... Kunnes menin lainaamaan kelloa pikkuveljelleni joka oli intissä... Lopputuloksena kello katosi sotaharjoituksessa ja kasvaa vissiin sammalta hämeenkankaalla :( . Siitä asti olen ollut ilman rannekelloa. Pari vuotta olen jo suunnitellut uuden hankintaa, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Tää arvottava kellohan on juuri sellainen joka pyörii mielikuvissäni... ;)

ihanuus (Ei varmistettu)

No tuohan no niin ihana, että ihan ylpeydellä tuota ranteesaan kantaisi.Ja eipä tuollaista ihanuutta olekaan vielä minulla ollut.

SannaV (Ei varmistettu)

Onpa upea kello! Piristäisi kummasti harmaata arkea pieni pala tuollaista luksusta! :)

sarak (Ei varmistettu)

Kello olisi ihan täydellinen valmistumislahja maisterin papereiden johdosta :)

kämppi (Ei varmistettu)

No, Minun Kaunis Veerani valmistuu keväällä. Tuleva maalarimestari tarvitsee ehdottomasti maskuliinisen ajan näyttäjän pärjätäkseen Raksa - Reiskojen keskellä : ) Tällä hetkellä Veerushkan rannetta koristaa saman tyylinen, mutta "varokaa halpoja kopiota" - kello, joka putoilee kädestä jatkuvasti milloin minkäkin osan sinkoillessa irti.

Oisipa tästä äitykästä aivan ihanaa antaa Rakkaalle Lapselleen sellainen lahja, mistä saajan sydän viskaisi kuperkeikkaa silkasta onnesta! Perusperhepäivähoitajan palkoilla tällainen luxuslahja ilman Sinun mahdollista suosiollista apuasi jää pelkäksi haaveeksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hups..sähkisosoite kas noin.

Sain ensimmäisen todella ahkerasti käyttämäni "kunnon" rannekellon äidiltäni ylioppilaslahjaksi. Se oli (ja on yhä) kaunis ja siro. Nykyään se vain ei enää istu tyyliini, johon arvottavana olevan kaltainen kello taas istuisi kuin nenä päähän. Sain juuri tietää, että työni päättyy tämän kuun lopussa, joten uudesta kellosta on turha edes haaveilla, ellei sitten onni potkisi tässä arvonnassa. Kunnon kello tekee olon niin paljon itsevarmemmaksi, joten tämä ranteessa olisi varmasti hyvä mennä työhaastatteluihin. munkkis@yahoo.com

Pages

Kommentoi