mielen päällä

lainahöyhenissä

sen lisäksi että kaikessa tähän remonttiin liittyvässä hankittavassa tavarassa näyttää olevan vähintään 8 viikon toimitusaika, tuntuu myös oma toimintasäteeni kaikkien dedlainien ynnä muiden roikkumaan jääneiden hommien kanssa olevan samaa luokkaa.

remonttikiireeltä ja rästihommien laiminlyönniltä olen ehtinyt ainoastaan tehtailla äidin kanssa rosmariiniöljyä syksyn pitimiksi sekä stressata alati lähestyvää Elle-gaalaa. antanette siis anteeksi, jos hieman postaustahti remontin ajan on niukempaa ? ei kai tätä ajanpuutteen valitusta kukaan jaksa kuunnella muutenkaan.

ps. viimeisenä uunituore arkkitehdiltä saatu mallinnoskuva keittiöstä uusimman muutoksen jälkeen - ei sittenkään saareketta !! ja sekös tuntuu huikealta ratkaisulta.

palataan pian taas kamut

translation// im so superduper busy atm. so sorry for the lack of posts.

Kommentit

Illuusia S

Itse olet huikee! Paljon avointa tilaa ja valoa - toimii! Mikä materiaali voitti sen keittiön tasojen ja kaappien välisen välitilan paikan?

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljonko lähti pankista lainaa? :D

Piret
lainahöyhenissä

 

Illuusia S: tasoksi tulee musta kivitaso, ja koko keittiön seinä tulee olemaan fasettihiotulla valkealla tiililadonnalla :D eli kaikki meni uusiks, mut uskoisin että toimii. se marmorin menetys tosin kirpaisee vieläkin..

Vierailija: joopa joo. tällaisen tiedon ei luulisi kiinnostavan muuta kun lainan maksajaa :) 

Hertta
Lilou's Crush

Upea tulee! Ihanaa viikonloppua, kuoma!

Kommentoi