mikä ihana viikko!

Downloads57.jpg

 

huh mikä onnen ja ystävien täyteinen viikko takana. helteet hellivät yhä vain ja elämä tuntuu niin kovin kepeältä. tässä muutamia poimintoja hetkistä, jotka erityisesti saivat olon tuntemaan onnekkaaksi. 

1 // lauantaina täytin vuosia, minkä kunniaksi minut kaapattiin yllätysmatkalle Tampereelle. pirtsakat päiväkuoharit iltapäivähumalat hotellilakanoissa, hyvää ruokaa, aurinkoa ja ennen muuta sitä vatsanpohjassa asti värisyttävää rakkautta. täydelliset kaksi päivää kahden, ja onni kutkuttaa yhä kehoa kuin aamukahvista ylähuuleen piirtyneet maitovaahtoviikset. 

2 // vietimme ystävien kanssa ihanaksi tavaksi muodostuneen ystävädinnerin perjantaina. ilta kesti pienen ikuisuuden kun paikalle saavuttiin aikaisin päivällä, kukin arjen askareilta päästyään. koko päivä touhuttiin rennosti yhdessä –  alkupalaksi paistui taivaallista lehtikaalipizzaa, ja pääruuaksi rullasimme vietnamilaisia rullia kokkikouluhengessä koko porukka. 

3 // appelsiinipuu viihtyy ja voi hyvin – uusia hersyvän vihreitä lehtiä pukkaa sieltä täältä. kasasin rungon juureen, mullan päälle pyöreitä kiviä somaksi rykelmäksi ja nyt puu näyttää entistä kauniimmalta. kukkia vielä kaipaisin, mutta hyvässä lykyssäänkin ensimmäisiä on lupa odottaa vasta ensi kevääksi. uskoisin

4 // äitini kasvimaa, joka on kivenheiton päässä kodistani, alkaa hiljalleen tarjoilemaan ihania antimiaan. nyt juuri sieltä saa noutaa itse kasvatettua parsaa, kevätsipulia ja lukuisia yrttejä. omaan hyötypuutarhaani saan pian istuttaa äitini idättämiä erinäisiä herkkuja, kuten myskikurpitsaa ja härkäpapua. 

onnea ja iloa viikkoone toivottaa,  

Tiiu Piret xx

Downloads58-001.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *