mitä kuuluu arkeen

uusi vuosi on alkanut ihanasti. elämässä on hyvä rytmi, ja päiviin mahtuu paljon ilon aiheita.

poimin tähän kuvin muutamia kohokohtia kuluneilta viikoilta.

ostin elämäni ensimmäisen auton – tietenkin hevosauton. pitkä etsintä tuotti viimein tulosta ja löysin loistavan yksilön tarpeisiini. auto saapui reilu viikko sitten Helsingin satamaan Keski-Euroopasta,ja nyt käynnissä on yllättävän monimuotoinen paperisota auton kilpiin saamiseksi.

autossa on tilat kolmelle hevoselle, sekä Living- osa missä voi yöpyä kolmesta neljään henkeä. tarkoituksenmukainen auto helpottaa valtavasti kilpailumatkoja, ja odotan innolla että pääsen syömään aamiaiset hektisinä kisapäivinä oman pöydän ääressä kilpakavereiden kanssa.

tiloiltaan auto on valtavan siisti, mutta pientä fiksausta on suunnitteilla – mm. living- osaan asennetaan tapetin päälle kaunista puupaneelia, mistä transformaatiosta kirjoitan tänne myös oman tekstinsä.

jouluaattona muistan vannoneeni, etten ikinä tule astumaan jalallani avantoon. ei kulunut tästä kuin muutama hassu päivä, ja ei koskaan– uhkaukseni oli kirjaimellisesti vesitetty. vanhempien puusaunan rannassa oleva oma avanto on osoittautunut aivan valtavan koukuttavaksi rentoutumistavaksi, ja avantopyrähdys on ollut osa arki-iltoja jo usemman kerran viikossa.

toki olen vasta sillä asteella, että uskaltaudun dippaamaan itseni uimarapuilta kaulaan saakka, mutta sekin jo tuntuu valtavan isolta asialta itselle.

olen myös viime aikoina innostunut piirakoista – syy tähän on täydellisen matkapiirakan kehittämisessä. rakastan eväiden syömistä yli kaiken, ja tulevan kauden kilpailureissuille haluan leipoa täydellistä  piirakkaa, jota syödä samalla kuin matka taittuu.

ajatus maukkaasta piirakkapalasta termarikahvin kanssa on kehkeytynyt jopa pieni fiksaatio, jota on kiva ideoida vaihteluna arkiruokien keksimiselle.

tällä hetkellä voittopiiras on kuvien punajuuri-aurajuusto piiras, josta kokeilen pian myös fetaversiota. juju piiraan herkullisuuteen piilee pohjaan siveltävän Philadelphia-aurajuustomurulevitteen sekä uunissa paahdettujen punajuurien ja karamellisoidun sipulin ihanassa makujen täyteläisyydessä.

muutoin arki, kuten sanottu, luovii kauniisti uomissaan. päivät ovat täysiä, mutta kaikessa nopeudessaan onnellisia.

aurinkoista vikkoa toivoen,

Tiiu Piret xx

Kommentit (2)
  1. Ani / Naked Truth
    23.1.2020, 15:01

    Ah toi piirakka näyttää niin hyvältä <3 sama pyyntö siis kuin edellisellä kommentoijalla, ohje kehiin pliis 😀 <3

  2. Mistä löytyisi piiraan ohje? Tai jos se on ainostaan sinun päässä, niin pliis jakoon! 😍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *