mitäs me likat

lainahöyhenissä

 

 

vuosi 2017 on opettanut elämästä melkoisesti. 

olen oppinut arvostamaan, rakastamaan, vaatimaan ja antamaan anteeksi. olen myös oppinut luopumaan - luopumaan suunnitellusta tulevaisuudesta, ja sen tuomasta turvasta. samalla oppinut luottamaan tulevaan, ja siihen, että elämä todella kantaa. 

niin että mitäs me likat. tässä tulevan talomme porstualla, mihin pian kaksissa naisin muutamme. 

valmishan ihminen ei koskaan ole, mutta lähempänä olen sitä minua, mikä tahdon olla itselleni ja muille. hieman lähempänä sitä elämää, minkä tahdon itselleni suoda.

ja se tuntuu hyvältä. 

 

 

Kommentit

annsku (Ei varmistettu)

Jotain tälläistä olinkin aistivinani Instastoreista. Elämä tosiaan kantaa ja ihanaa, että sinulla on Chloe! Kaikkea hyvää ja ihanaa syksyä teille kahdelle upealle <3

Piret
lainahöyhenissä

Näin arvelinkin, en hetkeäkään aliarvioinut kykyänne aistia elämäntilanteeni tolaa. 

Kiitos kauniista sanoista annsku. 

Aleksia (Ei varmistettu)

Tällaista minäkin osasin aavistaa. En tiedä pitäisikö sanoa että kurja juttu, kun vaikutat itse niin seesteiseltä ja tyytyväiseltä. Ihana Chloe ja mikä talo, onneksi saat sen ja haaveesi käy toteen! Olen ihaillut raksaprojektia alusta asti ja koirat vaan on, noh, parhaita.

Olen itse vähän vastaavassa tilanteessa että päätöksiä pitäisi tehdä.. osaisitko jakaa viisaita sanoja että miten se tapahtuu ja mistä sen tietää. Miten hyväksyä ja päästä yli. Ja mikä ylipäätään on sitten riittävää onnea? Siinäpä kysymyksiä.

Piret
lainahöyhenissä

Ainahan se on kurjaa kun suhde, johon on pitkään panostanut ja uskonut, päättyy. Kuitenkin kohdallani tämä oli ehdottoman oikea ratkaisu ja olen äärimäisen onnellinen ja kiitollinen siitä, kuinka kauniisti ja toista kunnioittaen ero onnistuttiin kaikkinensa hoitamaan. Olen myös onnellinen ja ylpeä siitä, että uskalsin, vaikka askel oli suoraan sanoen kauhistuttava. 

Omat ystäväni ja perhe ovat olleet kuluneen kesän aikana suurin voimavarani. Näin suuri elämänmuutos aiheuttaa aina epäilyksiä siitä onko päätös varmasti oikea - tämänhän ei selviä kuin elämällä. Kuitenkaan parisuhteen ei pitäisi tuntua alituiselta kädenväännöltä ei puolison, eikä omien tunteiden kanssa. Haluan uskoa siihen, että asiat mitkä on tarkoitettu, tuntuvat myös siltä -  eivätkä juurikaan herätä kysymyksiä, vaan antavat vastauksia.

Sen enempää tilanteestasi tietämättä sanon vain tämän, elämässä ei tarvitse tyytyä. Se mitä se kullekin tarkoittaa, on tulkinnanvaraista. Itselleni se tarkoittaa sitä, että tahdon laittaa oman itseni ja elämäni arvojärjestyksessä ensimmäiselle sijalle. Sitten aikanaan, jos elämä ajautuu uusiin uomiinsa, olen eheämpi ja valmiimpi antamaan tilaa myös toiselle. 

Mutta nyt on aika keskittyä ihan vain minuun.

 

Tasaraita

Sama täällä, instastoriesista aistin myös jotain tällaista. Kiva kun kerroit meille asiasta, vaikkei asia sinänsä meille kuulukaan.
Vaikeita päätöksiähän nuo yleensä ovat, mutta edellistä kommentoijaa kompaten, näytät kyllä kuvissa todella seesteiseltä ja onnelliselta.
Kaikkea hyvää teille Chloen kanssa. Onneksi elämällä on tapana kantaa ja tuoda mukanaan uusia seikkailuja. :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos Tinttinen. Pitkään mietin, etten kirjoittaisi aiheesta täällä mitään, mutta päätin toisin. Vaikken henkilökohtaisia asioitani juurikaan blogiin kirjoita, on asia itselleni niin merkittävä, että tuntui rehelliseltä sanoa edes jotain. 

Ja oikeassa olet, elämä on kiehtova matka eikä koskaan tiedä mitä seikkailuja nurkan takana odottaa!

Elämästä kiinni (Ei varmistettu)

Olen huomattavasti vanhempana henkilönä oppinut kiteyttämään, että nainen tarvitsee koiran ja talon. Muutama kissakin sopii kuvioon. Ja auto.

Olette aivan ihania. Kaikkea hyvää teille kaksissa naisin porstuassanne ja peremmällä:)

Piret
lainahöyhenissä

Ahaha tämä oli täydellinen! Olen ehdottomasti samaa mieltä kanssasi :) Kiitos riemastuttavasta viestistä - ihan nauruun purskahdin kassajonossa, kun viestisi luin.

Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu) http://www.littlebigthings.fi

Kyllä se elämä kantaa. Aina <3

Piret
lainahöyhenissä

Näin se tekee! 

Kiitos Tiia :)

Liise (Ei varmistettu)

Jotenkin sain tästä postauksesta rauhaa, vastaavassa tilanteessa itsekin. Kiitos tosi inspiroivasta blogista (vuosia kuulunut lempilukemistooni) ja parasta menestystä uusiin kuvioihin xx

Piret
lainahöyhenissä

Ihana kuulla Liise. Rauha on itsellänikin ollut vallitseva olotila jo hyvän aikaa, ja se, että kirjoitukseni on voinut hieman antaa rauhaa jollekulle, tuntuu todella hyvältä. 

 

nappi (Ei varmistettu)

Olen aina niin huono kommentoimaan tällaisiin uutisiin/postauksiin mitään, mutta jotain halusin sanoa. Kiitos kun halusit meille kertoa asiasta, kaikkea hyvää jatkoon niin elämässä kuin rakennusprojektissa (täällä toinen rakentaja :) Kyllä sydän tietää mikä on oikein, kun sitä vaan muistaisi aina kuunnella!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos teille, kun niin kauniisti olette uutiseni ottanut vastaan. 

Tiesin aina että täytyyhän teille kertoa. Ennemmin tai myöhemmin. 

Fhgj (Ei varmistettu)

Ikävä kuulla. Mutta #bosslady'iynä te pärjäätte vallan hyvin. Toivottavasti otat aikaa itsellesi, etkä heittäydy heti toiseen suhteeseen. Tai sitten heittäydyt; #bosslady päättää, ha ha.

Piret
lainahöyhenissä

Hah kiitos, oman elämänsä bossladyna on aika siistiä päsmäröidä :)

Uskon siihen, että mahdollisesti uusi ihminen tulee elämääni sitten kun sen kuuluukin. Enää en hötkyä tai yritä saada asioita tapahtumaan. 

Tilda (Ei varmistettu)

Katselin juuri instastoriesista tämän päiväisen otteesi ja ajattelin että nyt on mun aikani kommentoida jotain ensimmäistä kertaa, vaikka olen ollut lukijasi aina. Rakastan blogiasi, kauniita kuviasi, tapaasi kirjoittaa ja ihanaa tyyliäsi. Kiitos että jaat elämääsi niin inspiroivalla tavalla.

Halusin sanoa että olet todella kaunis. Minulle tuli hyvä olo katsoessani videotasi ja toivon todella että olet elämässäsi onnellinen. Heitin oman elämäni ja sen loppuelämäksi varatut unelmat menemään muutama vuosi sitten. Vaikka päätös oli oikea, se tuntui hetken siltä kuin minulta olisi irroitettu raaja. Sitten tuli rauha. Sitten tuli varmuus mitä etsin, haluan ja toivon. Ja kun vähiten odotin, olikin yksi elämäni ihminen yhtäkkiä se elämäni ihminen. Ilman sitä tuskaa jolla revin unelmat, nykyhetken ja tulevan palasiksi, en olisi minä enkä varsinkaan osaisi olla me. Elämä on siitä jännittävää että aina kun katsoo taakse, on yhtäkkiä kaikessa hulluudessakin jatkuvuus. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja lämpimiä tuulia.

IanI (Ei varmistettu)

Apua, ihana kommentti. Ihan itku tuli. Itselle juuri oikeita sanoja tällä hetkellä. " Elämä on siitä jännittävää että aina kun katsoo taakse, on yhtäkkiä kaikessa hulluudessakin jatkuvuus." - oli pakko kirjoittaa ylös ja laitttaa jääkaapin oven muistutukseksi.

Piret
lainahöyhenissä

Voi Tilda miten äärettömän kauniisti kirjoitettu - ja osuvasti. Onnistuit pukemaan elämän tarkoituksen, ja järjettömyyden,  niin hienosti sanoiksi. Olen lukenut kirjoituksesi nyt useaan kertaan ja aina löydän siitä uutta tartuntapintaa.

On todella järkyttävän iso ja lamauttava askel myöntää itselleen, että se lasi, minkä olet kertonut itsellesi jo pitkään olevan puoliksi täynnä, ei oikeasti olekaan. Etkä ole itsekään se ihminen, mikä osaisit ja voisit olla. Ja aivan kuten sanoit, rauha tulee vasta ajan kuluessa - mutta tuntuu sitäkin puhdistavammalta. 

Kiitos Tilda erityisestä viestistäsi ja kauniista sanoista. Teit vaikutuksen. Kaikkea hyvää Sinulle. 

Heissuli (Ei varmistettu)

Anteeks aiheesta poikkeava kysymys mutta kuvasi on erittäin kauniita ja kauniit sävyt. Miten muokkaat niitä? Tsemppiä syksyyn ja taloprojektiin:)

Piret
lainahöyhenissä

Heissuli: ei haittaa lain. Muokkaan kuviani Lightroomilla ja VSCOcamilla :) 

Kommentoi