moments

lainahöyhenissä

 

 

auringon myötä heränneen urheiluinnostuksen myötä maanantaistakin on tullut erinomainen päivä - toisin sanoen treenipäivä.  viikonlopun herkutteluhetkien eväät ovat vaihtuneet juustoista ja foccaciasta hedelmiin ja ruisleipään, leikkokukat haetaan juosten auton sijaan ja muutenkin kaikki on jotenkin helvetisti reippaampaa.

tämä ei voi olla huono asia.

mahtavaa viikkoa toverit

translation// weekend vibes. find more on Instagram @Pirett

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi kaikki on aina niin helvetin sitä ja tätä :(

Piret
lainahöyhenissä

no höh. enpä ole huomannut. ehkä välillä vaan tarvitsee tehostesanoja :(

Piret
lainahöyhenissä

tässä blogihommassa on välillä vähän ongelmana se, että kun päivittäin tänne ajatuksiaan lätisee, ei voi välttyä siltä, että joskus joku sana, sanonta tai termi solahtaa useampaan tekstiin. ehkä jopa perättäisiin. toivottavasti tästä nyt ei kenenkään mieli liiaksi pahoitu. 

anna-liisa (Ei varmistettu)

Enpä usko, ei mun mielestä pidä pahastua. Niinhän sitä livenäkin itse kukin (kausittain) käyttää usein/paljon jotain sanaa/sanontaa, harvemmin kukaan siitä huomauttaa.

myynen (Ei varmistettu)

äh, sä rokkaat niin täysii, upea mimmi! ihan helvetisti mun mielestä :-)

asiasta kukkaruukkuun, teillä on ihanan kaunis valkoinen lattia - minkä kiiltoasteen valkkasit siihen? meillä pähkäillään asian kanssa ja jotenkin konkreettisesti onkin ihan törkeän vaikea päättää, että onko se mielessä kiiluva täydellinen valkoinen lautalattia todellisuudessa kiiltävä, himmeä, puoli himmeä... :-) kiitos jo etukäteen!

Piret
lainahöyhenissä

anna-liisa: no näin minäkin tämän näkisin ;)

myynen: <3 äh kiiiitos ihana !!

meidän lankut on maalattu betoluxin puolikiiltävällä Akvalla joka on sävytetty maalarinvalkeaksi. Ollaan oltu ihan supertyytyväisiä - lattia on niin kaunis.

Kommentoi